کد خبر: 2580636
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۰

طرح حضور روحانيون مشاور در اماكن ورزشی به جديت دنبال شود

مديركل ورزش و جوانان استان يزد با تأكيد بر اجرای طرح حضور روحانيون مشاور در ورزشگاه‌ها، گفت: حضور طلاب در ورزشگاه‌ها بزرگترين كار فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) در يزد، عباس دهقان، مديركل ورزش و جوانان استان يزد روز چهارم شهريورماه در نشست كارگروه حوزه‌های علميه و اداره‌كل ورزش و جوانان استان يزد، اظهار كرد: حضور گسترده و پرشور روحانيون در بين جوانان در ورزشگاه‌ها تأثيرگذار خواهد بود و قطعاً استقبال بی‌نظيری خواهد شد.
وی صبر و تحمل در برابر ناملايمات را برای روحانيون لازم و ضروری برشمرد و يادآور شد: مدارا با مردم برای طلاب ضروری است و بايد در برابر برخورد‌های ناشايست برخی افراد با صبر و تحمل برخورد شود.
مديركل ورزش و جوانان استان يزد گفت: حضور روحانيون در فرصت‌های قبل از مسابقات، حضور در اردوها و سفرهای ورزشی، در محل تمرينات و ارتباط با مربيان اثرگذاری بالايی خواهد داشت.
دهقان ادامه داد: هجمه فرهنگی دشمن نسبت به قشر جوان بسيار زياد است و اين امر در تجمعات جوانان بسيار پررنگ‌تر مشاهده می‌شود كه نقش مبلّغان در اين مكان‌‌ها بسيار پررنگ تر و حائز اهميت است.
وی در پايان سخنان خود تصريح كرد: اداره‌كل ورزش و جوانان استان يزد اين آمادگی را دارد تا پذيرای روحانيون در تمامی مسابقات و اماكن ورزشی باشد.
captcha