کد خبر: 2580959
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵

مراجعه به قرآن، ناهنجارهای موجود در جامعه را از بين می‏برد

گروه اجتماعی: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردوس گفت: با مراجعه به قرآن ناهنجارهای موجود در جامعه از بين می‌رود و انسان با پناه بردن به اين كتاب آسمانی نردبان سعادت را می‌پيمايد.

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، حجت‌‌الاسلام و المسلمين نسايی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردوس صبح امروز، پنجم ‏شهريورماه در بازديد از زندان فردوس خطاب به زندانيان گفت اولين گام در تربيت نفس، خودسازی است، چراكه انسان می‏تواند با خودسازی مهار نفس را در دست بگيرد و بسياری از رذائل اخلاقی را از خود دور كند‌.
وی با اشاره به اينكه حضور زندانيان در نمازهای جماعت، برنامه‌های فرهنگی و تربيتی و نيز كلاس‏هايی كه با كاهش آسيب مرتبط است، گامی در جهت اصلاح رفتار است، اظهار كرد: با انجام اين فعاليت‏ها می‏توان اميدوار بود كه نتيجه اين برنامه‏ها تغيير بينش مجرمانه باشد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردوس با اشاره به اينكه انس قرآن زمينه سعادت انسان را در بسياری از زمينه‏های زندگی فراهم می‏كند، اظهار كرد: برای ترويج فرهنگ قرآنی در بطن جامعه و تعميق آن ميان نسل‌ها، حمايت مادی و معنوی مسئولان از قاريان، حافظان و فعالان عرصه قرآن را می‌طلبد.
حجت‏الاسلام نسايی با اشاره به تأثيرگذاری برنامه‌های قرآنی در كشور بيان كرد: كاهش بزهكاری‌ها، جرائم و فساد‌های موجود در سطح از جمله تأثيرگذاری برنامه‌های قرآنی است.
وی خاطرنشان كرد: با مراجعه به قرآن ناهنجارهای موجود در جامعه از بين می‌رود و انسان با پناه بردن به اين كتاب آسمانی نردبان سعادت را می‌پيمايد.
captcha