به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حجتالاسلام محمد حاجیپور، رئيس سابق شورای سياستگذاری ائمه جمعه لرستان امروز سهشنبه، پنجم شهريورماه در مراسم معارفه سرپرست شورای سياستگذاری ائمه جمعه لرستان كه در بيت نماينده ولی فقيه در استان برگزار شد، گفت: نماز جمعه جايگاه مهمی در حكومت اسلامی دارد جايگاه نماز جمعه جايگاه ولايت و رهبری است و هركدام از ما بايد در خدمت نماز جمعه باشيم زيرا مقدمات ظهور امام زمان(ع) را فراهم میكنيم.
وی افزود: روز جمعه متعلق به حضرت ولی عصر امام زمان(عج) است، نماز جمعه نماز امام زمان(عج) است و خداوند پس از آن كه پيامبر مكرم اسلام(ص) هجرت كرد وعده داده روز جمعه روز مهدی موعود است روزی كه به ما وعده داده شده كه قرار است امام زمان(عج) بيايد و عالم را پر از عدل و داد كند و ظلمها را از عالم برچيند؛ لذا باید بدانیم که با يك روز ظهور بهوجود نمیآيد از قبل بايد زمينههای ظهور فراهم شود و خداوند متعال برای مقدمهسازی در ظهور امام زمان(ع) نمازجمعه را قرار داده است.
حجتالاسلام حاجیپور با بيان اينكه مصلی يك پروژه بسيار مهم و يك مكان مقدس است كه نماد فرهنگ و پيشانی يك شهرستان است، تصريح كرد: در طول پنج سال كه رياست شورای سياستگذاری ائمه جمعه استان را عهده دار بودم از لحاظ سختافزاری 224 هزار مترمربع از اراضی استان به پروژه های مصلی سازی اختصاص يافته اميدواريم در آينده گسترش يابد، در مصلیها بايد حداكثر ظرفيت بومی و ملی فرهنگ خود را به كار ببريم.
رئيس شورای سياستگذاری ائمه جمعه لرستان يادآور شد: در سال 87 حدود 9 نماز جمعه در حال برگزاری است و 14 امام جمعه مكان نماز جمعه را در دست دارند و به ارشاد مردم میپردازند، در استان حدود 1500 نفر عضو نماز جمعه در 14 شهرستان به بحث نماز جمعه میپردازند.
مسئول سابق شورای سياستگذاری نماز جمعه استان لرستان گفت: شرايط و تمهيدات نمازجمعه در حال انجام است از استان لرستان در زمينه تمهيدات در سطح ممتاز است جمعيتی كه روزهای جمعه در نماز جمعه استان شركت میكنند خيلی بهتر از ساير استانهاست.
وی خاطرنشان كرد: در طول اين پنج سال در لرستان ولايتمدار و شهيدپرور لرستان با همفكری و راهنمايی نماينده ولی فقيه در لرستان، استاندار و ديگر مسئولان استان قدم ارزشمندی برای نمازجمعه و ساخت مصلیها در استان برداشته شد.