کد خبر: 2581151
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۱

نماز جمعه كانون بندگی و بيداری است

گروه اجتماعی: نماينده ولی ‌فقيه در لرستان با بيان آثار اعتقادی، سياسی، اجتماعی، تربيتی و اخلاقی نماز جمعه، گفت: نماز جمعه از شاخص‌های بزرگ اسلام و ايران است كه به بركت انقلاب اسلامی در ايران احيا شد و امروز نماز جمعه به كانون بندگی و بيداری تبديل شده است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمين سيداحمد ميرعمادی، نماينده ولی ‌فقيه در استان و امام جمعه خرم‌آباد امروز سه‌شنبه، پنجم شهريورماه در جلسه معارفه سرپرست دفتر شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه استان لرستان در سخنانی پيرامون اهميت نماز جمعه با بيان اينكه توفيق حسن عبادت بالاترين امتياز است، گفت: حسن عبادت به چند عامل بستگی دارد كه ازجمله آنها می‌توان به مواردی از جمله آگاهی و معرفت، طهارت و پاكی، اخلاص، ولايت و جماعت اشاره كرد.
وی با اشاره به اينكه عبادت انسان اگر بر محور ولايت باشد حسن و ارزش پيدا می‌كند و ولايت شاخصی است كه با آن انسان خدا را می‌بيند و جهت كارها به سوی خدا می‌شود، اضافه كرد: در ميان مصاديق عبادت ما يك عبادت داريم كه تمام مزايايی كه برشمرديم يعنی آگاهی و معرفت، طهارت و پاكی، اخلاص، ولايت و جماعت را يك‌جا در خود دارد و آن نمازجمعه است.
حجت‌الاسلام ميرعمادی با يادآوری آثار اعتقادی، سياسی، اجتماعی، تربيتی و اخلاقی نمازجمعه، گفت: نماز جمعه از شاخص‌های بزرگ اسلام و ايران است كه به بركت انقلاب اسلامی در ايران احيا شد و امروز نمازجمعه به كانون بندگی و بيداری تبديل شده است.
نماينده ولی‌ فقيه در لرستان ارتباط انسان با خدا، ارتباط با مردم و ارتباط با حكومت و ولايت را سه بعد مهم در نماز جمعه بيان كرد و گفت: نماز جمعه حلقه اتصال بين مردم با خدا و ولايت است و امروز كانون نماز جمعه هم مورد توجه دوستان و هم دشمنان است و دوست و دشمن نماز جمعه را زير نظر دارند چرا كه نماز جمعه شبستان نظام و محل روشنگری و محل خنثی كردن توطئه‌های دشمنان است.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره حساس‌ترين مسائل را در نماز جمعه مطرح می‌كند و اين بيان‌گر اهميت نماز جمعه است.
حجت‌الاسلام والمسلمين سيداحمد ميرعمادی با بيان اينكه نماز جمعه پشتوانه و حمايتگر جمهوری اسلامی ايران است، تصريح كرد: ائمه جمعه بايد خدا را شاكر باشند كه توفيق خدمت در سنگر نماز جمعه نصيب آنها شده است و همه بايد در حفاظت از سنگر مقدس نماز جمعه تلاش كنيم.
وی با تقدير از تلاش‌ها و خدمات حجت‌الاسلام محمد حاجی‌پور، رئيس سابق شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه استان لرستان، گفت: ايجاد وحدت، هماهنگی بين ستادهای نمازجمعه استان و پيگيری مشكلات ائمه جمعه از جمله وظايف شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه است و امروز نماز جمعه‌های استان لرستان از فعال‌ترين و پوياترين نمازجمعه‌های كشور محسوب می‌شود و ما شاهد استقبال جوانان از حضور در نماز جمعه هستيم.
captcha