به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، در مراسم پايانی دومين جشنواره سراسری ميلاد سرخ كه پنجشنبه، 7 شهريورماه در مجتمع فرهنگی ـ هنری فدك اردبيل برگزار شد، از سه رسانه برتر نشريه اردبيل فردا، انديشه اردبيل و خبرگزاری ايكنا بهخاطر فعاليت مستمر در برگزاری اين جشنواره با اهدای لوح سپاس و هديه ويژه قدردانی شد.
در لوح تقدير اهداء شده به خبرگزاری ايكنا شعبه اردبيل آمده است: با عنايت به تلاشهای ارزنده و شايسته تحسين آن رسانه در انعكاس مطلوب و مناسب دومين جشنواره سراسری فيلم ميلاد سرخ در شهر حسينی و ولايی اردبيل، به موجب آرای هيئت انتخاب؛ لوح تقدير بخش رسانههای برتر اين رويداد مهم مذهبی و سينمايی كشور به همراه هديه ويژه ستاد برگزاری جشنواره به حضور تقديم میگردد.
در مراسم اختتاميه اين جشنواره سراسری، نسرين مقانلو و امين زندگانی بازيگران سريال فاخر مختارنامه و جابر عناصری محقق و پژوهشگر نامی كشور در عرصه فلسفه و عاشورا نيز حضور داشتند.