عمل به اجرای نيات واقفين خيرانديش از سوی سازمان اوقاف ستودنی است
امام جمعه رامسر عمل به اجرای نيات واقفين خيرانديش از سوی سازمان اوقاف را ستودنی خواند .
• يك شنبه دهم شهريور 1392 خورشيدی • تعداد نمايش : 2
به گزارش روابط عمومی اداره كل اوقاف و امورخيريه استان مازندران ، حجت الاسلام سيد جليل مرتضوی مراسم توديع و معارفه اوقاف رامسر با اظهار مطلب فوق گفت: تخصص و زكاوت ، امانت داری و خوش قلبی سه ويژگی مهم برای مديريت در كارهاست.
وی افزود: در چند سال اخير با توجه به مسئولينی كه در سازمان اوقاف قرار گرفته اند به نيات واقفين خيرانديش عمل می نمايند و اين جای قدردانی دارد .
امام جمعه رامسر اظهار كرد: رضايت منفعت طلبان مهم است و اوقاف بايد به امر اجرای نيات واقفين ادامه دهد و قطعاً خدمت در اين نهاد مقدس سعادتمندی را به دنبال خواهد داشت زيرا خدمت به موقوفات و احيای وقف جزو عمل صالح است.
حجت الاسلام مرتضوی ادامه داد: روحانيت به عنوان الگو برای مردم هستند و مردم اخلاق – دين مداری – برخورد اجتماعی و ... از ما ياد می گيرند و روحانيانی كه در اوقاف خدمت می نمايند بايد با روی خوش و گشاده و خوش قلبی با مردم برخورد نمايند تا مردم برای نيازهای جامعه وقف نمايند.
امام جمعه رامسر عمل به نيت واقفان را برجسته ترين اقدامی دانست كه بايد از سوی متوليان اوقاف با حساسيت دنبال شود.
سيد جليل مرتضوی با اشاره به سيره مولا علی (ع) در حفظ بيت المال به متوليان اوقاف توصيه كرد تا در حفظ اماكن مذهبی كه بيت المال محسوب می شوند دقت لازم را داشته باشند.
وی اضافه كرد : در يك مقطع زمانی ، عمل به نيات واقف سليقه ای عمل شد كه اين امر پسنديده نيست و رضايت منفعت طلبان در اين زمينه نبايد مهم باشد.
مرتضوی از حجت الاسلام قبادی بعنوان رييس باهوش و قانونمند ياد كرد و از وی بواسطه زحمات ارزشمندش قدر دانی كرد و ضمن تقدير از تعامل ادارات و نهادها با اداره اوقاف و امورخيريه برای ابراهيم عزيزپور رئيس جديد اوقاف رامسر آرزوی موفقيت و سلامتی كرد.