کد خبر: 2583701
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹

تأسيس مؤسسه علمی ـ فرهنگی آيت‌الله بنی‌فضل(ره)

گروه اجتماعی: دبير همايش نكوداشت آيت‌الله مرتضی بنی‌فضل(ره) از تأسيس مؤسسه علمی فرهنگی آيت‌الله بنی‌فضل در شهر تبريز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌الاسلام بنی‌فضل، دبير همايش نكوداشت آيت‌الله مرتضی بنی‌فضل(ره) شامگاه گذشته، 11 شهريورماه در همايش نكوداشت آيت‌الله مرتضی بنی‌فضل(ره) از تشكيل مؤسسه‌ای علمی ـ فرهنگی به نام آيت‌الله بنی‌فضل(ره) خبر داد و گفت: مؤسسه آيت‌الله بنی‌فضل تأسيس شده و مركز آن در بيت ساده ايشان در تبريز می‌باشد كه ثمرات و نتيجه‌های بزرگی را در پی خواهد داشت.
وی افزود: علما، فضلا و شاگردان ايشان، هر اثر مكتوب و غيرمكتوب، صوتی و تصويری و خاطراتی از آيت‌الله بنی فضل(ره) دارند را در اختيار اين مؤسسه قرار دهند تا نگهداری شده و در اختيار آيندگان قرار گيرد.
حجت‌الاسلام بنی‌فضل همچنين در ادامه گفت: شهرت آيت‌الله بنی فضل در ابتدا لقب ايشان بود، شهرت اوليه ايشان دوزدوزانی بود، اين لقب را امام خمينی(ره)، آيات عظام گلپايگانی و مرعشی نجفی بر ايشان گذاشتند كه بعدها در شناسنامه ايشان نيز به نام بنی‌فضل نام گرفتند.
وی با اشاره به پيام رهبر معظم انقلاب در زمان رحلت ايشان خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبری به مناست ارتحال اين فقيه مجاهد در پيامی فرمودند: آن عالم روشن‌بين، از اولين پيوستگان به نهضت امام راحل بودند.
يادآور می‌شود، آيت‌الله مرتضی بنی‌فضل(ره) نماينده مردم آذربايجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری و نماينده امام خمينی(ره) در تبريز، در سال 1386 در شهر مقدس قم رحلت كرد.
captcha