کد خبر: 2583756
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۱

عمل به توصيه‌های اسلام در خصوص حفظ حكومت، مؤلفه تعميم آن در دنيا است

گروه اجتماعی: قائم مقام نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی اروميه تأكيد كرد: توجه به ابعاد مديريتی پيامبر اسلام(ص) و امام علی(ع)، مراجعه به تاريخ و توجه به توصيه‌های دين مبين اسلام در خصوص حفظ حكومت، مؤلفه تعميم آن در دنيا است.

حجت‌الاسلام سجاد بيگی، قائم مقام نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی اروميه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، عنوان كرد: امام خمينی(ره) همواره تأكيد بر صدور انقلاب اسلامی به سراسر جهان داشتند كه اين امر با انقلاب كشورهايی چون مصر، تونس، يمن و اردن بر عليه پادشاهان خودكامه محقق شد.
وی تأكيد كرد: اگر ما ادعا می‌كنيم كه شيعه امام علی(ع) بوده و حكومت خود را علوی و اسلامی می‌پنداريم در ابتدا بايد به شيوه حكومتی و نوع رفتار آن حضرت و توصيه‌های دين اسلام درباره شيوه حفظ حكومت توجه كنيم.
حجت‌الاسلام بيگی خاطرنشان كرد: مراجعه به تاريخ و توجه به نوع رفتار ائمه(ع) در بُعد حكومتی نيز از مؤلفه های تعميم مديريت اسلامی در جهان است چون خود پيامبر اسلام(ص) در دوران حكوت خود از روش‌های مختلف مثل محروميت‌زدايی استفاده كرد و يا امام علی(ع) به‌عنوان رئيس يك حكومت حتی با اشخاصی كه مقام و منصبی نداشتند، گفت‌وگو می‌كرد.
وی تصريح كرد: همه مسئولان نظام بايد برای موفقيت در دسترس ملت بوده و خود را جدا از آن‌ها ندانند و در اين رابطه يك مدير بايد ساده‌زیستی را در زندگی خود حاكم كند چون شخصيت‌های شايسته‌ای مانند امام خمينی(ره) با شيوه ساده‌زیستی خود حكومتی تشكيل داد كه تاريخ متحول شد.
قائم مقام نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی اروميه عنوان کرد: رئيس يك حكومت بايد از كمترين امكانات مالی برخوردار باشد چون اسلام با خوش گذارانی و اشرافی‌گری مخالف است و چنين خصوصياتی را برای مدير نمی‌پذيرد چون در اين صورت مشروعيت نظام خود را زير سؤال می‌برد.
captcha