کد خبر: 2584437
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۵

راه‌اندازی چهار شعبه توسط كانون قرآن امام‌علی(ع) دودانگه در روستاها

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كانون قرآن امام علی(ع) دودانگه اقدام به راه‌اندازی چهار شعبه قرآنی در روستاهای اطراف اين منطقه همراه با ارائه آموز‌ه‌های قرآنی ويژه خردسالان و بزرگسالان كرده است.

سيدعابد عظيمی، مديرمسئول كانون قرآن امام علی(ع) دودانگه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با راه‌اندازی اين شعب قرآنی گفت: با توجه به تأثير مثبت خانه‌های قرآن روستايی در توسعه آموزه‌های تخصصی قرآن، كانون قرآن امام علی(ع) دودانگه اقدام به راه‌اندازی چهار شعبه قرآنی در روستاهای تلاوك، ميانا، پاجی و شل‌دره همراه با ارائه آموز‌ه‌های قرآنی ويژه خردسالان و بزرگسالان كرده است.
وی اظهار كرد: كلاس‌های آموزشی در اين مراكز قرآنی در همه روزهای هفته داير است و مربيان قرآن از كانون قرآن دودانگه به اين مراكز قرآنی اعزام می‌شوند.
عظيمی عنوان كرد: همراه با مربيان قرآن، تعدادی روحانی نيز در راستای آگاهی‌بخشی در زمينه اعتقادات و مسائل دينی به اعضای جامعه به اين مراكز قرآنی اعزام می‌شوند و علاوه بر علوم قرآنی، آموزه‌های كمك‌درسی نيز ويژه دانش‌آموزان ارائه می‌شود.
مديرمسئول كانون قرآن امام علی(ع) دودانگه خاطرنشان كرد: برگزاری مراسم شبی با قرآن نيز در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد و اين مراسم معمولاً با همكاری نهادهای فرهنگی دودانگه و با حضور قاريان كشوری و بين‌المللی برگزار می‌شود.
captcha