کد خبر: 2584528
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰
گراميداشت هفته دفاع مقدس/(11)

ترويج فرهنگ ايثار و شهادت موجب توسعه دينداری در نسل جوان مي‌شود

گروه اجتماعي: سرپرست اداره ارشاد ساوه با اشاره به اينكه اقتداری كه امروز ايران به‌دليل مقاومت رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس به دست آورده، در دنيا بی‌نظير است، تصريح كرد: توسعه فرهنگ ايثار و شهادت در حقيقت ترويج عشق و دين‌داری ميان نسل‌هاست.

حسين محمودی‌فر،‌ سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه در‌ گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، با بيان اينكه برنامه‌های هفته دفاع مقدس بايد بر ترويج فرهنگ و ايثار و شهادت در جامعه تأكيد كند، گفت: نمايشگاه عكس و پوستر نيز با موضوع دفاع مقدس در هفته گراميداشت هفته دفاع مقدس در ساوه و شهرهای اطراف برپا شده است.
وي از اجرای نمايش خيابانی خبر داد و گفت: نمايش‌های خيابانی دفاع مقدس با هدف يادآوری صحنه‌های جنگ تحميلی و دلاوری و رشادت دليرمردان ايران اسلامی در مدارس بخش نوبران و درياچه ساوه به نمايش درمی‌آيد.
محمودی‌فر بازگو كردن خاطرات دوران دفاع مقدس را برای مخاطبان جوان و نوجوان امروزی ضروری دانست و ادامه داد: شب شعر و خاطره دفاع مقدس نيز با حضور رزمندگان دوران هشت سال جنگ تحميلی و شاعران شعرپرداز در اين عرصه برگزار می‌شود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه با اشاره به اينكه اقتداری كه امروز ايران به‌دليل مقاومت رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس به دست آورده، در دنيا بی‌نظير است، تصريح كرد: توسعه فرهنگ ايثار و شهادت در حقيقت ترويج عشق و دين‌داری ميان نسل‌هاست.
captcha