کد خبر: 2584835
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۷

كمبود توليدات سمعی ـ بصری در مورد احكام دينی/فلسفه نماز با زبان هنر بيان شود

گروه انديشه: رئيس كارگروه تبليغ و ترويج احكام دينی در خانواده‌ها از طريق نمازگزاران، كمبود توليدات سمعی ـ بصری در مورد احكام دينی را از مشكلات عدم آشنايی با مرجعيت و تقليد بيان كرد و گفت: فلسفه نماز با زبان هنر در معرض ديد همگان قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، مولوی، رئيس كارگروه تبليغ و ترويج احكام دينی در خانواده‌ها از طريق نمازگزاران امروز چهارشنبه، 13 شهريورماه در اجلاس سراسری نماز در لرستان به تبيين راه كارهای آشنايی با مرجعيت و تقليد پرداخت.
وی در خصوص مشكلات آشنايی با مرجعيت و تقليد به عدم آشنايی بعضی از مردم با مرجعيت اشاره كرد و گفت: راه‌كار اين مشكل اهتمام لازم رسانه‌های گروهی و مراكز آموزشی برای تبيين و تشريح مقام مرجعيت است.
مولوی اضافه كرد: مشكل ديگر آموزش كافی احكام رسانه‌های علمی مناسب با فهم فراگيران است كه راه كار آن در اولويت قرار گرفتن اموزش در محافل مذهبی توسط ائمه جماعت و بزرگان و بيان مسائل شرعی در خور فهم فراگيران است.
رئيس كارگروه تبليغ و ترويج احكام دينی در خانواده‌ها از طريق نمازگزاران از ديگر مشكلات آشنايی مردم با مرجعيت و تقليد به عدم تبيين جامعه با احكام تقليد در بين مردم اشاره كرد و درخصوص راه كار آن تصريح كرد: طبق بيانات مقام معظم رهبری كه فرمودند برای معرفی ژرفای عميق معنای نماز بايد دست به تلاش همه جانبه دروس آموزشی پيش از دانشگاه و متون دانشگاه با استفاده از سخنان پرمغز زد و مسائل برای عموم مردم بيان شود كه متولی اين امر صدا و سيما، سازمان تبليغات، حوزه‌های علميه و آموزش و پرورش هستند.
مولوی عدم فرهنگ‌سازی كافی مبتنی بر آموزه‌های دينی را از ديگر مشكلات آشنايی با مرجعيت و تقليد برشمرد و خاطرنشان كرد: راه كار آن ايجاد زمينه‌های لازم در جهت فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی به عموم توسط نهادهای فرهنگی است.
وی از ديگر مشكلات به عدم آسيب شناسی و ارزيابی جامعه از روش‌های ترويج احكام دينی اشاره كرد و گفت: راه‌كار آن اين است كه بازخورد روش‌های تبليغاتی احكام دين در حوزه‌های علميه و دانشگاه‌ها بررسی شود.
مولوی كمبود توليدات سمعی ـ بصری در مورد احكام دينی از ديگر مشكلات برشمرد و افزود: راه‌كار آن اين است كه فلسفه نماز و راز و رمز نمازرا با زبان هنر در معرض ديد همگان قرار دهند تا هركس به اندازه وسع فهم خودش بهره ببرد.
وی از ديگر مشكلات به توليد و پخش برنامه های متنوع به‌منظور ايجاد تزلزل در باورهای دينی خانواده‌ها از سوی رسانه‌های بيگانه و ماهواره‌ها اشاره و تصريح كرد: راه كار آن تهيه و توليد برنامه‌های آموزشی و فرهنگی برای تقويت باورهای دينی خانواده‌ها است.
رئيس كارگروه تبليغ و ترويج احكام دينی در خانواده‌ها از طريق نمازگزاران عدم استفاده كامل از ظرفيت مساجد برای ارائه مسائل دينی را از عمده مشكلات برشمرد و افزود: برنامه‌ريزی در راستای استفاده كامل از ظرفيت مسجدها برای توسعه فرهنگ متناسب با نيازمندی‌های جامعه اسلامی راه‌كار آن است.
captcha