کد خبر: 2585514
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴

بیان فضایل زيارت حضرت معصومه(س) در روايات، نشان از مقام والای آن بانو دارد

گروه انديشه: عضو مجلس خبرگان رهبری در بيان فضيلت‌های بی‌شمار زيارت در روايات نسبت به زيارت مرقد بانوی برگزيده، حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: در این باب سفارش فراوان شده و اين خود نشان از فضيلت‌های بی‌شمار و مقام والای آن بانو دارد.

آيت‌الله حسن ممدوحی، عضو جامعه مدرسين حوزه علميه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، با اشاره به فضایل زيارت حضرت معصومه(س) گفت: در روايات نسبت به زيارت مرقد بانوی برگزيده حضرت فاطمه معصومه(س) سفارش فراوان شده و اين خود نشان از فضایل بی‌شمار و مقام والای آن بانو دارد.
وی با اشاره به اين‌كه سه امام معصوم زيارت آن حضرت را ترغيب و تشويق كرده و اجری عظیم برای آن بيان فرموده‌‌اند، افزود: همچنين درباره فضيلت زيارت حضرت معصومه(س) روايات فراوانی از پيشوايان معصوم رسيده است از جمله پيشوای جهان تشيع امام جعفر صادق(ع) كه در اين باره می‌فرمايند: هر كس او را زيارت كند، بهشت بر او واجب می‌شود.
آيت‌الله ممدوحی تصريح كرد: در زيارت‌نامه‌ای كه امام رضا(ع) در شأن حضرت معصومه(س) آورده‌اند آن بانو با عناوينی چون دختر رسول خدا(ص)، دختر فاطمه(س) و خديجه(س)، دختر اميرالمؤمنان علی(ع)، دختر حسن و حسين(ع)، دختر ولی خدا، خواهر ولی خدا و عمه ولی خدا خوانده شده‌اند كه اين تعابیر تنها بيانگر شرافت دودمان آن حضرت نيست بلكه نشان‌دهنده آن است كه حضرت معصومه(س) از نظر معنوی و مقامات عالی ملكوتی، به راستی فرزند روح و جسم پيامبر(ص) و امامان معصوم(ع) است.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار كرد: علامه حاج شيخ محمدتقی تستری، صاحب قاموس الرجال می‌نويسد: در ميان فرزندان امام كاظم(ع) با آن همه كثرتشان، بعد از امام رضا(ع) كسی هم‌سنگ حضرت معصومه(س) نیست.
وی در پايان افزود: درباره فضيلت زيارت حضرت معصومه(س) روايات فراوانی از پيشوايان معصوم رسيده است از جمله، امام هشتم(ع) در این خصوص می‌فرمايند: از ما در نزد شما قبری است كه هر كس او را زيارت كند در حالی كه به حق او آگاه باشد، بهشت از آن اوست.
captcha