کد خبر: 2585760
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴

تلاش امريكا برای حمله به سوريه نشان افول قدرت استکبار جهانی است

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام عابدينی با بيان اينكه تلاش امريكا برای حمله به سوريه نشان‌گر افول قدرت امريكا در منطقه است، گفت: امريكا برای بازگشت به قدرت قبلی خود دست به هر نوع توطئه‌ای خواهد زد تا برنده نبرد سوريه نام بگيرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، حجت‌الاسلام عبدالكريم عابدينی، امام جمعه موقت قزوين جمعه، 15 شهريورماه در خطبه‌های نماز جمعه شهر قزوين با بيان اينكه حمله به امريكا خسارت زيان‌باری برای امريكا و هم‌پيمانانش خواهد داشت، اظهار كرد: حمله به سوريه نويددهنده روزهای بد و سياه برای امريكا و اسرائيل است.
وی افزود: در ميان توطئه‌های دشمن، بزرگان نظام و اسلام بايد از بيان هر مطلب خلاف واقعی خودداری كنند تا اظهار نظر در رابطه با سوريه به جنگ افروزی منجر نشده و به دشمنان اسلام از اين‌گونه اظهار نظرها منتفع نشوند.
امام جمعه موقت قزوين با بيان اينك بايد از اظهارنظرهای سر خود و احساسی جلوگيری كرد، تصريح كرد: شرايط منطقه شرايطی حساس است و همه بايد به ايحاد صلح در منطقه كمك كنيم.
عابدينی با تأكيد بر اينكه ملت ايران با تمام قدرت و تا پای جان پای دين، پای ميراث اهل بيت(ع) و قرآن ايستاده است، تصريح كرد: اين ملت، پيروان مقام معظم رهبری هستند و با تمام قدرت برابر توطئه دشمن خواهند ايستاد.
وی امريكا را به جغد شومی تشبيه كرد كه در زندان شيشه‌ای گرفتار شده و عنوان كرد: امريكا امروز در زندان شيشه‌ای قدرت‌مداری خود به سر می‌برد و برای نجات خود دست بر هر اقدامی خواهد زد.
مسئول نهاد نمايندگی ولی فقيه در استان قزوين عواقب حمله به سوريه را بسيار خطرناك خواند و اعلام كرد: با حمله امريكا و هم‌پيمانان اين كشور به سوريه شاهد گورستانی از سربازان متجاوز در سوريه خواهيم بود.
وی اتهام حمله شيمايی بشار اسد به مردم سوريه را نوعی بهانه تراشی برای حمله غرب به اين كشور دانست و عنوان كرد: امريكا و متحدانش به دنبال اين هستند تا با اين دروغ بزرگ، فتنه‌ای بزرگ را در اين كشور مسلمان به راه بياندازد و امنيت رژيم غاصب صهيونيستی را تأمين كنند.
امام جمعه موقت قزوين حمله غرب به سوريه را حماقتی بزرگ خواند و افزود: هرگونه حماقت توسط امريكا و رژيم غاصب صهيونيستی يك فاجعه و شكست تلخ را برای اين دو كشور رقم خواهد زد و زمينه تقويت خط مقاومت را نيز فراهم می‌كند.
اين استاد دانشگاه با اشاره به فرا رسيدن روز دختر و همچنين هفته كرامت ادامه داد: حضرت معصومه بايد به الگويی درخشان برای بانوان جامعه اسلامی تبديل شود تا زن در جامعه اسلامی به جايگاه واقعی خود نزديك شود.
وی قدرت علمی و دينی امروز شهر قم را مديون وجود با بركت اين حضرت دانست و گفت: حضرت معصومه(س) بهترين الگو برای دخترانی است كه به دنبال سعادت، پاكدامنی و تربيت فرزندانی بزرگ و صالح برای جامعه هستند.
وی در پايان حادثه 17 شهريور سال 57 را حادثه‌ای تلخ و نفرت‌انگيز دانست و خاطرنشان كرد: ملت ايران هيچ‌گاه جنايت رژيم پهلوی را كه با همدستی و حمايت رژيم‌های غربی و امريكا صورت گرفت فراموش نخواهد كرد.
captcha