کد خبر: 2586818
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶

ارسال 130 اثر به همايش ملی فضايل رضوی در سيستان و بلوچستان

گروه اجتماعی: پس از گذشت 5 ماه از اعلام فراخوان هفتمین همايش ملی علمی ـ پژوهشی فضايل رضوی، مهلت ارسال آثار به پايان رسيد و 130 اثر به دبيرخانه این همايش در سيستان و بلوچستان ارسال شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمين عباس دانشی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی سيستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: پس از گذشت 5 ماه از اعلام فراخوان هفتمین همايش ملی علمی ـ پژوهشی فضايل رضوی، مهلت ارسال آثار به پايان رسيد و 130 اثر به دبيرخانه این همايش در استان سيستان و بلوچستان ارسال شده شد.
وی افزود: از اين ميان، 39 اثر در موضوع نقش امام رضا(ع) در گسترش اسلام و شكوفايی فرهنگ اسلامی، 9 مقاله در موضوع حفظ وحدت جامعه اسلامی در سيره امام رضا(ع)، 32 مقاله در موضوع حكمت عملی در سيره امام رضا(ع)، 18 مقاله در موضوع مكتب رضوی و راهبردهای مقابله با جنگ نرم، 11 مقاله با محور روايات منقول از امام رضا(ع) در كتب روایی اهل سنت، 5 مقاله در مورد جايگاه و منزلت امام رضا(ع) نزد عالمان و عارفان اسلامی و 16 مقاله غير مرتبط با موضوعات بودند.
حجت‌الاسلام دانشی به مشاركت استان‌ها در هفتمين همايش فضايل رضوی سيستان و بلوچستان اشاره كرد و گفت: سيستان و بلوچستان با 40 اثر بين استان‌های كشور رتبه اول را از نظر تعداد آثار به خود اختصاص داده است.
مديركل اداره ارشاد سيستان و بلوچستان گفت: خراسان رضوی با 12 اثر، اصفهان با 10 اثر، تهران با 10 اثر و آذربايجان شرقی با 9 اثر در رده‌های بعدی از نظر تعداد ارسال آثار به اين همايش قرار دارند.
یادآور می‌شود، هفتمين همايش ملی علمی ـ پژوهشی فضايل رضوی سيستان و بلوچستان، 24 شهريورماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار می‌شود.
captcha