کد خبر: 2588788
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۲

مراكز علمی و دانشگاهی زمينه ايجاد تمدن نوين اسلامی را فراهم كنند

گروه اجتماعی: خطيب جمعه موقت كاشمر با اشاره به فرارسيدن سال تحصيلی جديد و فصل بازگشايی مدارس اظهاركرد: بايد مراكز علمی و دانشگاهی زمينه ايجاد تمدن نوين اسلامی را فراهم كنند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر حجت‌الاسلام علی محمدی، خطيب جمعه كاشمر روز جمعه، 22 شهريورماه در اجتماع نمازگزاران مصلای نمازجمعه شهر طی سخنانی گفت: بايد مدارس و مراكز دانشگاهی توانمندی علمی و پيشرفت علم و دانش را مدنظر قرار دهند تا در سايه آن شاهد ايجاد تمدن نوين اسلامی باشيم زیرا با دستيابی به اقتدار علمی، اقتدار ملی كشور نيز تقويت می‌شود.
وی با اشاره به ضرورت نياز كشور به اقتدار ملی، اظهار كرد: استكبار جهانی، دشمن سرسختی برای ماست لذا بايد اقتدار ملی را افزايش دهيم تا توطئه هاي آن عليه نظام اسلامی ایران خنثی شود.
حجت‌الاسلام محمدی با تأكيد براينكه مسلمانان كشورهای اسلامی از نظر علمی، سياسی و معيشت ملی و عدم وابستگی به قدرت‌ها بايد در اوج اقتدار باشند، گفت: در اين صورت دشمنان به خود جرأت نمی‌دهند كه به آنها متعرض شوند.
وی با اشاره به اينكه استكبار جهانی جز دروغ‌پردازی به چيز ديگری فكر نمی‌كند زيرا كار سياستمداران غربی دروغ‌پردازی است و تمام لشكركشی‌های دشمن به كشوهای مختلف براساس ظاهرسازی و دروغ پردازی است، افزود: به عنوان مثال استكبار جهانی با دروغ‌پردازی كشوری مثل سوريه را متهم می كند كه بر عليه مردم خود از سلاح شيميايی استفاده مي‌كند.
حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به برخی مسائل بين‌المللی گفت: كشتار مسلمانان فلسطينی در اردوگاه صبرا توسط رژيم صهيونيستی با تأئيد آمريكای جنايتكار صورت گرفت و آنها باوجود مدعی ضد تروريست بودن، خود اولين تروريست‌های دنيا هستند.
وی با بيان اينكه در هر تروری كه در جهان روی می‌دهد، می‌توان ردپای اسرائيل و آمريكا را ديد، اظهار كرد: خطرناك‌ترين رژيم روی كره خاكی، اسرائيل غاصب است كه جنايات بي‌شماری در لبنان، اردن، غزه و فلسطين انجام می دهد.
خطيب جمعه موقت كاشمر با اشاره به اينكه استكبار هر روز به بهانه‌های واهی به يك كشور اسلامی تجاوز می كند، گفت: با توجه به ثروتمند بودن منطقه، خاورميانه از نظر طبيعي و جغرافيايی نیز مهم است بنابراین آنها نمی‌خواهند اين منطقه را از دست بدهند و به انگيزه به دست گرفتن منابع كشورهای اسلامی امروز حمله به سوريه را بهانه كرده اند.
وی از دست به دست استكبار دادن برخی كشوهای اسلامی انتقاد كرد و گفت: سوريه كشوری است كه در مقابل صهيونيست ايستادگی كرد و به ايران و حزب الله كمكهای شايانی داشت اما در حال حاضر در خط مقدم جبهه دشمن قرار گرفته كه به بهانه استفاده از سلاح شيميايی، استكبار می‌خواهد اقتدارش را از بين ببرد..
حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به ديدار ائمه جمعه با رهبر معظم انقلاب در هفته اخير و تأكيدات ايشان جهت رسيدن به اوج اقتدار ملی گفت: بايد اقتدار ملی را افزايش دهيم تا توطئه‌هاي دشمنان عليه نظام ما خنثی شود.
وی با اشاره به قرار گرفتن در ايام پر بركت دهه كرامت، بر لزوم توجه خانواده‌ها به سبك زندگی اسلامی تأكيد كرد و گفت: امروزه با تجمل‌گرايی، اسراف‌گرايی و چشم و هم‌چشمی‌ها از زندگی اسلامی فاصله گرفته‌ايم لذا در اين ايام با تبيين سيره رضوی بايد از رفتار ائمه اطهار(ع) در زندگی الگو بگيريم.
خطيب موقت جمعه كاشمر با اشاره به یعضی از آسيب‌های اجتماعی در منطقه از برگزاری برخی مجالس عروسی آميخته با گناه گله كرد و با بيان اينكه هر روز معاصی جديدی در جامعه به وجود می‌آيد، گفت: بنا به فرمايش امام رضا(ع) كه فرمودند: «برای آلوده نشدن به منكرات و معاصی بايد صحنه گناه را ترك كرد»، همه بايد دست به دست هم دهيم و از پرداختن به معاصی جلوگيری كنيم زيرا كسی كه رضايت داشته باشد گناهی صورت گيرد، در آن گناه شريك است.
محمدی با اشاره به روی كار آمدن دولت يازدهم به تغيير و تحولات مديريتی اشاره كرد و افزود: چنانچه مسئولی ارزش مدار و پيرو ولايت است و از ارزش‌های دينی و ولايی حمايت می كند، نبايد تغيير كند.
وی گفت: حمايت از انسانهای صالح و شايسته مورد تأكيد مقام معظم رهبری است لذا بايد در نظام اسلامی انسان‌های ارزشی در مديريت‌ها حفظ شوند.
captcha