کد خبر: 2589535
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷

اهداف آموزش عمومی قرآن در انتظار ابلاغ شورای توسعه فرهنگ قرآنی

گروه فعاليت‌های قرآنی: دبير كميسيون آموزش عمومی قرآن اظهار كرد: آيين‌نامه اهداف آموزش عمومی قرآن كه از سال 91 در اختيار شورای توسعه فرهنگ قرآنی برای تصويب و ابلاغ نهايی قرار گرفته است، هنوز از سوی اين شورا ابلاغ نشده است.

محمد بنيادی، دبير كميسيون آموزش عمومی قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، اظهار كرد: آيين‌نامه اهداف آموزش عمومی قرآن كه سال گذشته در كميسيون آموزش عمومی قرآن و با حضور اعضای اين كميسيون تدوين و در اختيار شورای توسعه فرهنگ قرآنی قرار گرفته است، پس از گذشت نزديك به يك سال هنوز توسط شورای توسعه فرهنگ قرآنی بررسی نشده است.
مديركل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش در ادامه افزود: آيين‌نامه آموزش عمومی قرآن بر اساس قوانين مندرج در شورای توسعه فرهنگ تدوين شده است و هم‌اكنون از طريق كميسيون آموزش عمومی قرآن پيگير ابلاغ اين آيين‌نامه هستيم تا پس از تصويب نهايی اهداف اين آيين‌نامه را در اختيار اعضای كميسيون آموزش عمومی قرآن قرار دهيم و سازمان‌ها و نهادهای مختلف از اين اهداف در بحث آموزش عمومی قرآن برای مخاطبان خود بهره بگيرند.
بنيادی با يادآوری اينكه آيين‌نامه اهداف آموزش عمومی قرآن منشأ آموزش‌های عمومی سراسر كشور و برای هم‌افزايی و هماهنگی بيشتر در زمينه آموزش عمومی قرآن خواهد بود، ادامه داد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی به دلايلی كه هنوز برای ما مشخص نيست، نتوانسته اين اهداف را به تصويب نهايی برساند، اما به هر حال از ما سلب مسئوليت شده است و اميدواريم كه شورای توسعه فرهنگ قرآنی نيز اين آيين‌نامه را به تصويب نهايی برساند.
وی در اين بخش از سخنان خود با يادآوری اينكه اين اهداف هشت‌گانه همه حقيقت آموزش عمومی قرآن است، ادامه داد: در صورتی كه اين اهداف هر چه سريع‌تر از سوی شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی تأييد و ابلاغ شود، برنامه‌ها و راهبردهای كميسيون آموزش عمومی قرآن را بر اساس اين اهداف آغاز می‌كنيم، همچنين به تمام زير مجموعه‌ها، دستگاه‌ها و نهادهای متولی آموزش عمومی قرآن در كشور اعلام خواهيم كرد كه برنامه‌های آموزشی خود را بر اساس اين اهداف دنبال كنند.
بنيادی با اشاره به از سرگيری جلسات كميسيون آموزش عمومی قرآن از سال تحصيلی جديد، عنوان كرد: هر چند كه فعاليت كارگروه‌های كميسيون آموزش عمومی قرآن بدون اهداف آموزش عمومی قرآن نيز ادامه خواهد داشت، اما به هر حال منتظر اعلام نتيجه شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی هستيم تا پس از تصويب و ابلاغ اين اهداف، سرعت بيشتری به فعاليت‌ها و برنامه‌های خود در كميسيون آموزش عمومی قرآن بدهيم.
مشاور سرپرست وزارت آموزش و پرورش در امور قرآنی در ادامه اين بخش از سخنان خود افزود: در صورتی كه اهداف آموزش عمومی قرآن از سوی شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی تصويب و برای ما ابلاغ شود، اين اهداف را به كارگروه‌های كميسيون آموزش عمومی قرآن اعلام می‌كنيم تا فعاليت‌های حوزه آموزش عمومی قرآن در كشور از اين اهداف خارج نشود.
وی در بخش پايانی سخنان خود درباره برخی از اهداف آموزش عمومی قرآن گفت: «توانايی خواندن قرآن كريم»، «تدبر در آيات شريفه قرآن» و «حفظ برخی از آيات و سوره‌های قرآن كريم» از جمله اهداف هشت‌گانه در آيين‌نامه اهداف آموزش عمومی قرآن هستند كه بر اساس هر يك از اين اهداف، سرفصل‌هايی در كميسيون آموزش عمومی قرآن در نظر گرفته می‌شود و برنامه‌ريزی‌های لازم برای اجرايی شدن اين اهداف صورت می‌گيرد.
captcha