کد خبر: 2589625
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۸

حجت‌الاسلام مرتضی صفری‌تبار مسئول دارالقرآن شهرداری اسلامشهر شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی حكمی از شهردار اسلامشهر، عليرضا علی ميرزايی، حجت‌الاسلام والمسلمين مرتضی صفری‌تبار به سمت مديريت مؤسسه دارالقرآن شهرداری اسلامشهر منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين مرتضی صفری‌تبار، كه به مدت سه ماه در سمت سرپرستی اين مؤسسه مشغول به فعاليت بود، طی حكمی از عليرضا علی ميرزايی، شهردار اسلامشهر به عنوان مسئول اين مؤسسه انتخاب شدند.
متن حكم شهردار بدين شرح است:
حجت‌الاسلام والمسلمين جناب آقای مرتضی صفری‌تبار
سلام عليكم
نظر به سوابق و تجربيات ارزشمند شما در مسائل قرآنی و فرهنگی، به موجب اين حكم به عنوان مدير ترويج فرهنگ علوم قرآنی و عترت شهرداری اسلامشهر تعيين و منصوب می‌گرديد.
اميد است با استعانت از درگاه ايزد منان و نصب‌العين قرار دادن تقوای الهی، در راستای اشاعه فرهنگ قرآنی و ارتقای سطح كيفی و علمی دارالقرآن و تحقق منويات مقام معظم رهبری (مد ظلله العالی) موفق بوده و موجبات رضايت حق تعالی را فراهم آوريد.
عليرضا علی ميرزايی
شهردار اسلامشهر
خبرنگار: معصومه فتح‌اللهی
captcha