کد خبر: 2589694
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۰

آزمون نهايی دوره تربيت‌ معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن ‌در مشكين‌شهر برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: آزمون نهايی دوره تربيت ‌معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌كريم‌ شنبه، 23 شهريورماه در شهرستان مشكين‌شهر برگزار شد.

حمدالله علی‌پور، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشكين‌شهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، تصريح كرد: به همت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مشكوه خياو و با همكاری‌ اداره فرهنگ و ارشاد مشكين شهر دوره تربيت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن ‌كريم در تالار انديشه اين شهر برگزار شد.
وی افزود: اين دوره ‌به‌مدت يك‌ماه با دعوت از اساتيد برجسته استانی و كارشناس واحد قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.
علی‌پور ادامه داد: در اين دوره 230 نفر از فعالان قرآنی شهرستان ثبت ‌نام و از بين آنها 110 نفر در دوره مذكور شركت داشتند كه با اتمام دوره فوق آزمون نهايی با همكاری و نظارت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور 103 نفر از شركت‌كنندگان در دوره فوق در تالار انديشه برگزار گرديد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشكين‌شهر، هدف از برگزاری اين دوره را ترويج فرهنگ قرآنی و تربيت نيروی قرآنی بر شمرد و گفت: در پايان به نفراتی كه حد نصاب نمره را كسب نمايند مدرك تربيت‌معلم از طرف معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا می‌شود.
captcha