کد خبر: 2590875
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵

منطق و حق‌سالاری شاخصه خانواده متعالی است

گروه اجتماعی: عضو شورای اسلامی شهر اروميه با بیان اینکه منطق و حق‌سالاری در يك خانواده سالم حاكم است و زورگويی در آن جايگاهی ندارد، گفت: پرورش فكر و استعداد فرزندان شاخصه يك خانواده متعادل است تا با تشخيص حق و باطل مسير صحيح زندگی را انتخاب كنند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآنی(ايكنا) شعبه آذربايجان‌غربی، لطيفه مبين، عضو شورای اسلامی شهر اروميه در كارگاه آموزشی با عنوان «دختران امروز، مادران فردا، ازدواج موفق، زندگی با ثبات» كه به‌مناسبت ميلاد امام رضا(ع) در عصر روز 25 شهريورماه در پارك نرگس اروميه برگزار شد، گفت: خانواده كامل، آگاه بوده و نسبت به مسائل و مشكلات بی‌تفاوت نيست و در اين راستا در خانواده متعادل تقابل عاطفی بين اعضای خانواده برقرار است.
وی افزود: خانواده متعادل نسبت به هم تفاهم داشته و از تنش پرهيز می‌كنند و در اين رابطه آنان دشمن هم نيستند بلكه برای يكديگر دوست و رفيق محسوب می‌شوند. در يك خانواده متعادل و متكامل، اعضای خانواده با يكديگر هم‌گرا و نه واگرا هستند و به مقررات خانوادگی احترام گذاشته و با يكديگر تفاهم دارند.
مبين افزود: زن و مرد در يك خانواده سالم و معتدل سعی می‌كنند برای يكديگر مانند لباس و پوشش بوده و عيوب همديگر را بپوشانند، آنان در سختی‌ها و مشكلات با يكديگر مشاركت دارند.
عضو شورای اسلامی شهر اروميه گفت: منطق و حق‌سالاری در يك خانواده سالم حاكم است و زورگويی و زن‌سالاری و يا مردسالاری در آن جايگاهی ندارد. خودشكوفايی و پرورش فكر و استعداد فرزندان شاخصه يك خانواده متعادل است تا با تشخيص حق و باطل مسير صحيح زندگی را انتخاب كنند.
وی ادامه داد: برقراری شادكامی، پرهيز از تلخ‌كامی و داشتن روحيه انتقادپذيری نقش سازنده‌ای در شكل‌گيری يك خانواده سالم دارد. خانواده نعمت خداوند به بندگان خويش است و با توجه به اينكه زن و مرد مكمل يكديگر هستند بايد با همفكری هم و افزايش آگاهی، مشكلات خانوادگی را حل كنند.
عضو شورای اسلامی شهر اروميه عنوان كرد: در كنار ترويج فرهنگ نشاط و شادابی در جامعه، توجه به نهاد مقدس خانواده از مسائلی است كه برای داشتن يك خانواده متعادل، پرتكاپو و با عاطفه لازم است.
captcha