به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، حجت الاسلام محمد مهدوی، امام جمعه شيرگاه، شب گذشته دوشنبه 25 شهريور در اختتاميه طرح اوقات فراغت كانون فرهنگی و هنری صراط سوادكوه همزمان با ميلاد امام رضا(ع) گفت: زندگی در اين دنيا فرصتی است كه خدا به بندگانش موهبت می كند و انسان بايد با برنامه ريزی صحيح، خود را به مقام خليفه اللهی خود بر زمين برساند.
وی افزود: اوج و عروج به ملكوت يا سقوط و افتادن به پرتگاه گمراهی را انسان با عقل و اراده خويش انتخاب می كند و بايد برای رسيدن به ملكوت تلاش زيادی انجام شود و از وسوسه های شيطان دوری جست.
مهدوی اظهار كرد: برنامه ريزی درست و صحيح برای اوقات فراغت و مشورت با افراد آگاه و مطلع بايد صورت گيرد كه در اين ميان غنی سازی درست اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجويان امری لازم است.
امام جمعه شيرگاه تصريح كرد: جوانان و نوجوانان از نيروهای فعال هر جامعه ای محسوب می شوند كه با برنامه درست می توان به بازدهی خوبی رسيد و بايد در برنامه ريزی به مسائل معنوی نيز توجه ويژه داشت.
وی بيان كرد: عجين شدن اوقات فراغت با مسائل اخروی و دينی موجب تعالی هر جامعه ای می شود و افراد جامعه نيز به كمال حقيقی دست می يابند.
مهدوی ابراز كرد: كانون های فرهنگی و هنری مساجد در غنی سازی اوقات فراغت نقش مهم و ارزشمندی دارند كه بايد به اين مكان ها بيشتر از گذشته عنايت شود.
امام جمعه شيرگاه با بيان اينكه اختتاميه اوقات فراغت با ميلاد امام رضا(ع) كاری بسيار شايسته و نيكو و قابل تقدير بود، تصريح كرد: هر انسانی بايد در زندگی و به ويژه اوقات فراغت به زندگی ائمه اطهار توجه ويژه داشته باشد كه در اين ميان زندگی ثامن الحجج دارای نكات بسيار ارزشمند است.
وی اذعان كرد: دفاع از ولايت را می توان يكی از نكات مهم زندگی آن امام همام دانست كه در خفقان دوران خويش به بهترين صورت، از اسلام دفاع و حتی جان خويش را نثار كردند.
مهدوی گفت: بهره مندی از رفتار و كردار و گفتار اهل بيت عصمت و طهارت بهترين روش و الگو برای كسب سعادت دنيوی و اخروی است.
امام جمعه شيرگاه با اشاره به اينكه از اول تا يازدهم ذی القعده به نام دهه كرامت نامگذاری شده است، اظهار كرد: حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) برای بقای دين اسلام تلاش بسيار كردند و در اين ميان كانون های مساجد نيز وظيفه خطيری در انتقال رسالت آن دو بزرگوار بر عهده داردند كه به بهترين نحو ممكن، فضايل دهه كرامت را تبين كردند.
وی بيان كرد: مسئولان، وظيفه سنگينی در دهه كرامت بر عهده دارند كه هر ساله بايد آنها را به بهترين نحو انجام دهند و از هيچ تلاشی كوتاهی نكنند.