کد خبر: 2591153
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱

اجرای طرح «بازشناسی فرهنگ مهدويت» در مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه دهدشت

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح «بازشناسی فرهنگ مهدويت» به‌مدت دو روز در هفته در مؤسسه قرآن و ‌نهج‌البلاغه دهدشت اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، به‌منظور نهادينه كردن فرهنگ انتظار و شناخت اهل‌بيت(ع)، طرح «بازشناسی فرهنگ مهدويت» به‌مدت دو روز در هفته با حضور 20 تا 30 قرآن‌آموز در مؤسسه قرآن و ‌نهج‌البلاغه هدشت اجرا می‌شود.
اجرای اين طرح آموزشی به تعميق ايمان و سطح شناخت قرآن‌آموزان می‌انجامد و آموزه‌های قرآنی در اين مؤسسه به‌صورت كاربردی ارائه می‌شود؛ اين آموز‌ه‌ها پس از گذراندن دوره در رفتارهای فردی و اجتماعی قرآن‌آموزان نمود پيدا می‌كند.
همچنين آموزش معارف عمومی، تدبر در قرآن، تفسير نهج‌البلاغه و احكام و اخلاق اسلامی در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد و اين كلاس‌های آموزشی نيز به‌مدت دو روز در هفته با حضور گسترده قرآن‌آموزان داير است.
گفتنی است كه در پايان هر يك از كلاس‌های آموزشی اين طرح، جلسات پرسش و پاسخ دينی برگزار می‌شود و قرآن‌آموزان می‌توانند در رابطه با مسائل فرهنگی، اجتماعی، دينی و قرآنی با يكديگر به بحث و گفت‌وگو بپردازند.
برگزاری مسابقات قرآنی از جمله مسابقه منشور تربيت و مسابقات قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد و در مرحله قبلی اين دوره از مسابقات قرآنی بيش از 30 نفر از علاقه‌مندان حضور داشتند.
دوره جديد كلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌های روخوانی و روانخوانی، تجويد و حفظ كل قرآن از اول مهرماه سال‌جاری در اين مؤسسه آغاز می‌شود و هريك از كلاس‌ها به‌مدت سه روز در هفته برگزار می‌شود.
captcha