کد خبر: 2591771
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۵

امروز كار قرآنی مقدم بر همه كارهاست

حجت الاسلام عليزاده در ديدار حافظان قرآن روشندل مازندران بر تقويت اجرای كارهای قرآنی تأكيد كرد .

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی اداره ‌كل اوقاف و امورخيريه، حجت الاسلام و المسلمین ستار عليزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در دیدار با حافظان روشندل قرآن كريم با اشاره به اهميت فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی، گفت : امروز ما هر چه داريم از قرآن است و انقلاب، آرام، امنيت و آبرو و عظمت ما و همه و همه از بركت قرآن كريم و اهل بيت عصمت و طهارت(ع) است.
وی ضمن اشاره اهمیت به حفظ قرآن كريم، افزود: حافظان قرآن یقیناً جايگاه ويژه ای در نزد خداوند داشته و روشندلانی كه با همت و پشتكار به حفظ قرآن می‌پردازند از جایگاه والاری برخوردارند که كه بايد قدر آن را بدانند.
علیزاده با اشاره به فعاليت‌های قرآنی و بويژه در امامزادگان مازندارن، تصریح کرد: بيش از 200 امامزاده مازندران با تبدیل‌شدن به قطب فرهنگی دارای مركز قرآنی و فرهنگی هستند و روشندلان می‌توانند با مراجعه به اين اماكن فعاليت‌های قرآنی را تقويت و استمرار ببخشند .
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به وقف‌های جديد ، اظهار کرد: استان مازندران دارای موقوفات بسیار اندک جهت امورات قرآنی است و واقفين و خیّرين بايد در جهت وقف اموال برای گسترش فرهنگ علوم قرآنی همت كنند.
captcha