کد خبر: 2591870
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۵

برگزاری گفتمان دينی در مدارس بيجار

گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار از برگزاری گفتمان دينی ويژه دانش‌آموزان در مدارس اين شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام جليل مختاری‌نيا، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، گفت: همزمان با آغاز سال ‌تحصيلی گفتمان دينی ويژه دانش‌آموزان در مدارس بيجار برگزار می‌شود.
وی در ادامه گفتمان‌های دينی را گام مؤثری در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان دانست و عنوان كرد: با وجود شبيخون فرهنگی و تهاجم فرهنگی دشمنان كه امروز افكار جوانان را مورد هدف قرار داده است بايد آنان را بيش از پيش با اهداف و آرمان‌های شهدا و اسلام انقلاب آشنا گردانيم.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار در پايان ياد آورشد: كمك به رشد علمی در فضاهای علمی ـ مذهبی از جمله مدرسه، دانشگاه، حوزه علميه و مسجد و پاسخگويی به پرسش‌ها و شبهات اقشار تأثيرگذار جامعه و جوانان و نوجوانان از ديگر اهداف گفتمان‌های دينی به‌شمار می‌رود.
captcha