کد خبر: 2591993
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۹

دانشجو ــ معلمان آگاه باشند كه عزت، اقتدار و حاكميت ملی كشور در دست آنان است

نماينده ولی فقيه و امام‌جمعه اردبيل در آئين اختتاميه بيست و هشتمين جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فرهنگيان گفت: دانشجو ــ معلمان توفيق احيای نفوس را دارند و آگاه باشند كه عزت، اقتدار و حاكميت ملی كشور در دست آنان است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، آيت‌الله سيدحسن عاملی، نماينده ولی فقيه و امام‌جمعه اردبيل در آئين اختتاميه بيست و هشتمين جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فرهنگيان در سالن همايش ولايت اين شهر، با تبريك ميلاد امام هشتم(ع)، آن امام همام(ع) را ولی‌نعمت تمام شيعيان، به‌ويژه ايرانيان دانست و بر ارتباط قلبی و روحی لحظه به لحظه با آن حضرت(ع)، برای طی مسير بندگی، تأكيد ويژه كرد.
وی، شهادت و شهيد، علم و عالم، هدايت و هادی، تقوا و متقی را چهار مقصود ويژه قرآنی برای رسيدن به مقام بندگی معرفی كرد و خطاب به دانشجو ــ معلمان، تصريح كرد: آگاه باشيد سه مقصود ويژه از اين چهار مقصود در امر خطير معلمی جمع است و رسالت شما رسالتی پيامبرگونه است.
عاملی، باور داشتن قداست معلمی را ضروری دانست و خاطرنشان كرد: آيا می‌توان مسئوليت تعليم، هدايت، پرورش انسان‌ها و عالی‌ترين عواطف را كه رسالت حقيقی معلم است، با ديگر مسئوليت‌ها مقايسه كرد؟.
وی، اولين و متمايزترين مقام در قرآن را مقام علم دانست و افزود: خداوند متعال، عالم را در رديف خودش ذكر كرده است و ملكوت علم و عالم صرفاً در فردای قيامت آشكار خواهد شد.
وی با اشاره به امر خطير هدايت و هدايت‌گری، افزود: جهان هستی، چنان با نظم آفريده شده كه اگر كسی خواستار هدايت الهی شود، تمام اجزای عالم در برابر او خاشع می‌شوند.
نماينده ولی فقيه و امام‌جمعه اردبيل كار معلمی را هدايت دانست و افزود: اگر شخص گمراه، شخص فاسد يا شخص بی‌دينی را هدايت و اصلاح كنيد، اين كار شما احيای نفوس است.
نماينده مردم اردبيل در مجلس خبرگان رهبری، كار معلمی را احيای نفوس دانست و خطاب به دانشجو ــ معلمان دانشگاه فرهنگيان گفت: شما توفيق احيای نفوس را داريد، پس آگاه باشيد كه عزت، اقتدار و حاكميت ملی كشور در دست شماست.
عاملی، با اشاره به جنگ نرم و هجمه همه جانبه دشمنان اسلام بر كشور ما، افزود: دشمنان قرآن و اسلام ناب محمدی(ص) درصدد تباه كردن نسل ما و همسان‌سازی وحشتناك جهانی هستند.
وی با اشاره به ساخت هزاران فيلم با هدف القای پيام‌های غير اخلاقی و با بيان اينكه آثار تخريبی اين فيلم‌ها، از هزاران بمب اتم بيشتر و بدتر است، رمز مقاومت يك ملت را در اصلاح و تربيت نسلی دانست كه بر اين هجمه‌ها فائق شوند و در ادامه افزود: شما دانشجو ــ معلمان، افسران اين صحنه هستيد.
عاملی، با اشاره به وسعت كشور ايران در گذشته و حوادث تلخ تاريخی در واگذاری آن به اجانب در زمان شاهان فاسد و بی‌تدبير، گفت: خرمشهر سه بار توسط مزدوران انگليسی اشغال شد و هر بار با گرفتن امتيازاتی، اين قطعه از كشور عزيزمان را آزاد كردند، اما بعد از پيروزی انقلاب اسلامی، با لطف و فضل الهی، بدون دادن حتی يك وجب از خاك كشورمان پيروز شديم و اين يعنی ما در جايگاه اصلی خود در جهان هستيم.
نماينده ولی فقيه و امام‌جمعه اردبيل در پايان، با اشاره به نقش معلمی در حفظ حاكميت ملی كشور، گفت: قداست كار شما در آگاهی دادن است و شمابايد نسل آينده را از خودش، گذشته خويش و ارزش‌هايش آشنا كنيد.
captcha