کد خبر: 2592440
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶

مسئوليت با هدف الهی، خدمت را ماندگار می‌كند

گروه سياسی: بعضی به مقام به‌عنوان طعمه و برداشت‌های شخصی می‌نگرند و برخی مسئوليت را فرصت عبادت می‌دانند كه در اين صورت شيوه‌های برخورد الهی می‌شود و مسئوليت با هدف الهی خدمت را ماندگار می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، حجت‌الاسلام ابولقاسم يعقوبی، نماينده ولی فقيه در استان امروز شنبه، 30 شهريورماه در مراسم توديع و معارفه استاندار خراسان شمالی، اظهار كرد: بايد به امر توديع و معارفه با دقت نگام كنيم زيرا دنيا سراسر توديع و معارفه است و نظام عالم هستی بر پايه آن برپا شده است.
وی ادامه داد: بايد ببينيم در نظام جمهوری اسلامی با چه هدفی يك مسئوليت را قبول می‌كنيم، زيرا اگر هدف الهی باشد با رفتنمان خدمتمان باقی خواهد ماند اما اگر غير آن باشد پابرجا نخواهد بود.
نماينده ولی فقيه در استان با ذكر اينكه آيا ما مسئوليت و مديريت را معبد و يا مطعم می‌دانيم، اضافه كرد: بعضی به مقام به‌عنوان محل طعمه و برداشت‌های شخصی می‌نگرند و برخی مسئوليت را فرصت عبادت می‌دانند كه در اين صورت شيوه‌های برخورد الهی می‌شود.
حجت‌الاسلام يعقوبی با بيان اينكه در نظام جمهوری اسلامی مسئوليت يعنی تعهد و اظهار تكليف، ادامه داد: خدمت‌ها و نظام‌ها هميشه يا عبادت است يا منيت كه اگر عبادت باشد مدير از كار خسته نمی‌شود اما اگر منيت باشد، خسته‌كننده است.
وی گفت: حضرت علی(ع) می‌فرمايند: مسئولان و مديران و همه كسانی كه با مردم ارتباط دارند به‌گونه‌ای با آن‌ها برخورد كنند كه اگر از دنيا رفتند مردم برايشان گريه كنند، در نظام جمهوری اسلامی كسی می‌تواند مديريت اجتماعی عالی داشته باشد كه قبل از آن بتواند خود را مديريت كند.
وی در ادامه با ذكر اينكه خراسان شمالی نيازمند ثبات مديريت است، افزود: در اين استان از زمان تأسيس، تعداد زيادی استاندار عوض شده در حالیکه اين استان نيازمند ثبات مديريت است.
نماينده ولی فقيه در استان از وزير كشور خواستار وجود مديريتی باثبات در این استان شد تا استان توانايی جهش پيدا كند و در ادامه خطاب به مديران گفت: با هم رفيق باشيد زيرا در اين صورت كارها پيش می‌رود اما اگر مديران رقيب هم باشند اين امر محقق نمی‌شود.
حجت‌الاسلام يعقوبی افزود: من از استاندار می‌خواهم با همه رفيق باشد، ما شعارمان با هم بودن است، بايد مديريت ريلی را فعال كنيم و از وی می‌خواهم كه مديريت ريلی ايجاد كند. استاندار هر روز مديران را عوض نكند و كارها را به مديران باتجربه واگذار كند، لازم نيست سليقه‌ای عمل كند، بايد انتخاب مديران فوق سليقه و عادلانه باشد.
به گزارش ايكنا، امروز سيدعلی اكبر پرويزی از نيروهای بومی خراسان شمالی به‌عنوان استاندار معرفی و محمود احمدی بيغش توديع می‌شود.
captcha