حجتالاسلام مهدی عظيمی، مدرس حوزه علميه امام خمينی(ره) اراك در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، گفت: يكی از صفات برجسته مؤمنان مسئله توكل به خداوند است. خداوند در آيات متعددی از جمله سورههاي توبه، هود، يوسف، اعراف، آل عمران، انفال، ابراهيم و ... به جايگاه توكل و اهميت آن اشاره كرده است
وی با بيان اينكه خداوند كسانی را كه به او توكل كنند دوست دارد، اظهار كرد: از اين رو مؤمنان بايد در انجام هر كاری به خدا توكل كنند.
اين مدرس حوزه با اشاره به اينكه توكل به معنی واگذار كردن كار به خدا و او را وكيل قرار دادن است، بيان كرد: كسی كه به خدا توكل كند همواره پيروز و سعادتمند است.
حجتالاسلام عظيمی با تأكيد بر اينكه توكل هيچگونه منافاتی با تلاش و كوشش ندارد، افزود: انسان برای رسيدن به اهدافش بايد به سعی و تلاش مبادرت ورزد ولی عنايات و قدرت خداوند را نيز مد نظر داشته و به او توكل كند.
وی خاطرنشان كرد: خداوند در قرآن وعده داده است كه كسانی كه به او توكل كنند را ياری میكند و ضرب المثل از تو حركت، از خدا بركت نيز مصداقی برای وعده ياری خداوند به بندگان است.
مدرس حوزه علميه امام خميني(ره) اراك در پايان ابراز اميدواری كرد؛ مؤمنان بيش از پيش اين صفت حسنه كه موجب تقويت ايمان نيز می شودرا در وجود خود تقويت كنند.