کد خبر: 2593293
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۷

درخشش دانشجويان و اساتيد دانشگاه آزاد آشتيان در جشنواره «هنر و ادبيات دينی»

گروه هنر: مسئول كانون قرآن و عترت واحد بانوان دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان برگزيدگان هجدهمين جشنواره هنر و ادبيات دينی اين دانشگاه را معرفی كرد.

آزاده كمالی‌مهر، مسئول كانون قرآن و عترت واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: ۷۸ اثر هنری، ادبی و پژوهشی از اين واحد دانشگاهي به هجدهمين جشنواره هنر و ادبيات دينی ارسال شده بود.
وی تمامی در رابطه با نحوه ارسال آثار اظهار كرد: آثار قرآنی دانشجويان، مدرسان و كاركنان اين دانشگاه در سه بخش هنرهای دينی، ادبيات دينی و پژوهش‌های دينی كه شامل 21 رشته است، توسط كانون قرآن و عترت جمع‌آوری و پس از تطابق آن با آئين‌نامه جشنواره، آثار برگزيده انتخاب و جهت شركت در جشنواره سراسری به دبيرخانه منطقه 5 دانشگاه‌های آزاد اسلامی ارسال شد.
كمالی‌مهر در خصوص معرفی برگزيدگان جشنواره هنر و ادبيات دينی كه در شهريور‌ماه جاری اعلام شد، گفت: آزاده كمالی‌مهر در رشته عكس رتبه برتر بخش كاركنان را به خود اختصاص داد.
وی در ادامه زهره واضحی را دارنده رتبه دوم وبلاگ‌نويسی در بخش كاركنان دانست و افزود: محمد گل‌آرا در بخش دانشجويی و در رشته پويانمايی در رقابت با ديگر رقبای خويش به‌عنوان منتخب برتر شناخته شد.
مسئول كانون قرآن و عترت واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان اضافه كرد: امين قاسمی در رشته نرم‌افزار رتبه اول را به خويش اختصاص داد.
اين مقام مسئول در پايان، با اشاره به اينكه فراخوان برگزاری جشنواره مذكور اوايل مهرماه هر سال اعلام می‌شود، گفت: اطلاعات دقيق‌تر متعاقباً اعلام خواهد شد.
captcha