کد خبر: 2594200
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۱

اعلام برنامه‌های مركز تخصصی حفظ و روخوانی قرآن شهريار

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مركز تخصصی حفظ و روخوانی قرآن شهريار همزمان با آغاز نيم سال دوم، ويژه خردسالان به انجام فعاليت‌های دينی و قرآنی می‌پردازد.

مريم عليزاده، مديرمسئول مؤسسه بشارت‌المصطفی(ص) شهريار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با بيان اين خبر گفت: مركز تخصصی حفظ و روخوانی قرآن شهريار وابسته به مؤسسه بشارت‌المصطفی(ص)، همزمان با آغاز سال جديد تحصيلی، اقدام به برگزاری كلاس‌های آموزش قرآن و عترت(ع) كرده است.
وی در رابطه با رشته‌های آموزشی اين مركز گفت: مركز تخصصی حفظ و روخوانی قرآن، به‌مدت 3 روز در هفته در قالب 2 ساعت به آموزش ترجمه و مفاهيم، حفظ قرآن، امام‌شناسی و ولايت‌شناسی می‌پردازد.
اين مدرس قرآن در ادامه بيان كرد: اين مركز با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعاليت می‌پردازد و پس از پايان برگزاری آزمون پايانی، به برگزيدگان گواهينامه قبولی از سوی اين مركز اعطاء خواهد شد.
عليزاده در رابطه با طرح «سجاديه» گفت: همچنين در نظر گرفته شده است تا بخشی از ساعات آموزشی مركز تخصصی حفظ و روخوانی قرآن به اجرای طرح «سجاديه» پرداخته شود كه بر اساس آن، قرآن‌آموزان خردسال با احكام و سيره امام سجاد(ع) به زبان كودكانه آشنا خواهند شد.
وی در پايان به حضور 6 مربی قرآن در اين مركز اشاره و تصريح كرد: اين مركز در ميدان فرمانداری، خيابان 17 شهريور، جنب گلفروشی گلستان شهريار واقع شده است و همه‌ روزه از علاقه‌مندان برای حضور در دوره‌های آموزشی خود ثبت‌ نام به‌عمل می‌آورد.
captcha