به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، در اين ترم درس «مقدمات تدبر در قرآن» با رويكرد خانواده، در كنار درس «مبانی و روشهای تربيت در هفت سال اول» ارائه خواهد شد. اين درس در ترم پائيز در دو نوبت ارائه شده است.
بر اين اساس زمان ارائه مقدمات تدبر در قرآن در اين ترم به شرح ذيل خواهد بود:
نوبت اول، شنبهها ساعت 15 تا 18(تربيت در هفت سال اول)، ساعت 13 تا 15، نوبت دوم ويژه بانوان يكشنبهها، ساعت 10 تا 12(تربيت در هفت سال اول: ساعت 8:15 الی 10).
دوره جديد آموزش و روشهای تدبر در قرآن در مدرسه دانشجويی قرآن و عترت و مدرسه اهل بيت(ع) شنبهها، ساعت 15 برگزار میشود.
جهت ثبت نام در كلاس مقدمات تدبر در قرآن و شركت در دوره جديد مدرسه اهل بيت نبوت، شركت در آزمون ورودی حكم ثبت نام را دارد و اولويت با دانشجويان دانشگاه تهران است و مابقی متقاضيان در ليست قرار داده خواهند شد.
آزمون ورودی از دو بخش تشكيل شده است، جزوه آزمون شامل مباحثی در خصوص قرآن و تفكر تدوين شده از مجموعه آثار مدرسه قرآن (اين جزوه را میتوانيد از طريق آدرس http://bayanbox.ir/id/6497068325911745578 دانلود كنيد) و فصل اول از كتاب «تربيت دينی كودك و نوجوان» نوشته خانم اديب (برای تهيه اين كتاب میتوانيد به مدرسه قرآن و يا مدرسه اهل بيت نبوت مراجعه كنيد) انتخاب شده است.
اسامی نهايی پذيرفتهشدگان در تاريخ چهارشنبه، سوم مهرماه از طريق سايت اطلاعرسانی خواهد شد و فراد میتوانند از طريق تماس تلفنی با مدرسه اهل بيت(ع) نيز در اين خصوص كسب اطلاع كنند.
دروس مدرسه اهل بيت نبوت به صورت انتخاب واحدی (سيال) ارائه میشود. بر اين اساس توجه به چند نكته لازم و ضروری است. دروس ترمهای بالاتر در زمانی به غير از روز شنبه و يكشنبه ارائه خواهد شد، بنابراين لازم است كه افراد نسبت به اين موضوع برنامهريزی لازم را انجام داده و فرصت مناسب را در نظر بگيرند.
همچنين برخی از دروس ترمهای بالاتر در اين ترم ارائه میشوند، بنابراين افراد میتوانند با توجه به جدول دروس و رعايت پيشنيازی اقدام به انتخاب اين دروس كنند. (برای اين منظور بايد به دفتر مدرسه مراجعه كنند). علاقهمندان میتوانند جدول كلاسهای اين ترم و همچنين برنامه آموزشی مدرسه اهل بيت نبوت(ع) را از دفتر مدرسه تهيه كرده و يا در بخشهای ديگر سايت مشاهده كنند.
همچنين مدرسه دانشجويی اهل بيت نبوت، دوره تدبر در قرآن را با رويكرد موضوعات خانواده و تربيت برگزار میكند. اين دوره در دو سطح مقدماتی و تخصصی برگزار میشود.
دوره مقدماتی حدود دو تا سه سال طول میكشد. محورهای آموزشی اين دوره در دو قالب دروس قرآنی و دروس تخصصی حوزه خانواده و تربيت ارائه میشود.
عناوين دروس قرآنی اين دوره نيز عبارتند از: مقدمات تدبر در قرآن، روشهای تفكر در قرآن، روشهای تدبر كلمهای، روشهای تدبر سورهای و روشهای تدبر قرآن به قرآن.
عناوين دروس تخصصی اين دوره نيز شامل ظهور ولايت و تأديب (مبانی و مهارتهای دوره اول رشد)، ظهور عبوديت و مشورت (مبانی و مهارتهای دوره دوم رشد)، بلوغ عقلی (مبانی و مهارتهای دوره سوم رشد)، بلوغ عاطفی (مبانی و مهارتهای دوره چهارم رشد)، بلوغ لبّی (مبانی و مهارتهای دوره پنجم رشد)، تربيت دينی كودك و نوجوان، ساختار وجودی انسان، ساختار وجودی ناس، تدبر در ساحت بيت، مبانی و مهارتهای برنامهريزی، پرورش تفكر بنيادی و لحظهای درنگ (مهارتهای تفكر برای زندگی) است.
يادآور میشود، اطلاعات بيشتر در زمينه دوره تخصصی نيز متعاقباً اعلام خواهد شد. علاقهمندان جهت كسب اطلاعات بيشتر میتوانند با شماره 88968309 و 66464377 مدرسه دانشجويی قرآن و عترت تماس بگيرند.