کد خبر: 2595190
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۹

جنگ اصلی مبارزان فلسطينی با رژيم صهيونيستی است

گروه بين‌الملل: فوزی برهوم، سخنگوی رسمی جنبش مقاومت اسلامی فلسطين(حماس) تأكيد كرد: ما همچنان از عزت و كرامت امت عربی و اسلامی دفاع می‌كنيم و بر اين باوريم كه جنگ اصلی ما فقط با صهيونيست‌های اشغالگر است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «صدی البلد»، فوزی برهوم، سخنگوی رسمی جنبش مقاومت اسلامی فلسطين(حماس) با تأكيد بر اين‌كه حماس و مردم فلسطين نه طرحی برای درگيری با مصر دارند، و نه حتی فكر آن را در سر می‌پرورانند، گفت: ما همچنان از عزت و كرامت امت عربی و اسلامی دفاع می‌كنيم و بر اين باوريم كه جنگ اصلی ما فقط با صهيونيست‌های اشغالگر است كه بزرگ‌ترين خطر برای مصر و فلسطين به شمار می‌آيند.
وی با انتقاد شديد از اظهارات نبيل فهمی، وزير خارجه مصر، اظهارات وی را بسيار خطرناك و موجب بدنام شدن مصر و تاريخ آن دانست و گفت: اين اظهارات نشانگر نیّات بدخواهانه نسبت به فلسطينی‌ها به صورت عام، و غزه به صورت خاص است.
نبيل فهمی، وزير خارجه مصر طی سخنانی مدعی شد: ابهامات بسياری در خصوص ارتباط حماس با نظام سابق مصر و نيز ارتباط اين جنبش و ساير گروه‌های فلسطينی با تروريست‌های منطقه سينا بسيار جدی است.
وی افزود: اگر احساس كنيم كسانی در حماس و يا ساير گروه‌ها به دنبال ضربه‌زدن به امنيت ملی مصر هستند، پاسخ محكمی به آن‌ها خواهيم داد و هرگز اجازه نمی‌دهيم امنيت ملی مصر خدشه‌دار شود.
captcha