کد خبر: 2595388
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۴

وقف زمینی به مساحت 390 مترمربع در رامسر

گروه اجتماعی: رئيس اداره اوقاف و امور خيريه رامسر از وقف باغی به مساحت 390 متر مربع در شهرستان رامسر خبر داد.

ابراهيم عزيزپور، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه رامسر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندرانٰ، نمایندگی اداره‌كل واقاف مازندران گفت: واقف نيك انديش شهربانو حسين پور، تمامی شش دانگ باغی به مساحت 390 مترمربع را در روستای شستا رامسر وقف کرد.
عزيزپور تصريح كرد: این واقف مورد مصرف وقف را هزينه‌های برگزاری جشن برای سلامتی آقا امام زمان(عج) و مصارف خيريه قرار داده است.
عزیزپور بيان كرد: نيت جهت مراسم شادی از مواردی است كه قبلا در نيات لحاظ نمی‌شد و امروز اين نوع نيت بخشی از نيازهای جامعه را برآورده می‌سازد.
وی افزود: جامعه ما نياز به خيرات و مبرات از سوی نيكوكاران دارد و هر كس به اندازه استطاعت مالی خود می‌تواند به عنوان واقف نام خود را در تاريخ ماندگار كند و اجر و ثواب معنوی را در دنيا و آخرت برای خود ذخيره سازد.
captcha