کد خبر: 2595873
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱

اعطای گواهينامه قبولی دوره تربيت مربی پيش‌دبستانی قرآن در كاشمر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: گواهينامه قبولی دوره تربيت مربی پيش‌دبستانی قرآن برای 121 نفر از قرآن‌آموزان در مركز تربيت مدرس و استاد قرآن كاشمر اعطاء می‌شود.

منيره عبدالله‌نژاد، مسئول روابط عمومی مؤسسه پرديس قرآن كاشمر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اظهار اينكه گواهينامه قبولی در كاشمر اعطاء می‌شود، گفت: دوره تربيت مربی پيش‌دبستانی قرآن 17 تا 29 شهريورماه در مركز تربيت مدرس و استاد قرآن برگزار شد كه براساس آن نزديك به 200 نفر حضور يافتند.
وی در رابطه با نحوه برگزاری دوره تربيت مربی پيش‌دبستانی قرآن عنوان كرد: قرآن‌آموزان دوره تربيت مربی پيش‌دبستانی قرآن با روش تدريس قرآن و آموزه­‌های دينی در پيش‌دبستانی، فنون معلمی، قصه‌گويی و نمايش خلاق، مهارت‌های مربی قرآن كودك و همچنين احكام و اخلاق اسلامی آشنا شدند.
مسئول روابط عمومی مؤسسه پرديس قرآن كاشمر تأكيد كرد: همزمان با برگزاری آزمون پايانی دوره تربيت مربی پيش‌دبستانی قرآن در كاشمر، قرآن‌آموزان به رقابت با يكديگر پرداختند و تنها 121 نفر موفق به دريافت رتبه برتر شدند.
وی در پايان خاطرنشان كرد: گواهينامه‌ قبولی دوره تربيت مربی پيش‌دبستانی قرآن به‌صورت رسمی و معتبر از سوی مركز تربيت مدرس و استاد قرآن مشهد با امضای احمدرضا محسنی صادر و برای ممتازان اين رشته تخصصی، ارسال می‌شود.
لازم به ذكر است كه اين دور از رشته تخصصی تاكنون بيش‌از 10 بار در مركز تربيت مدرس و استاد قرآن كاشمر برگزار شده است كه می‌توان به تعليم و تربيت 400 مربی قرآن در اين مركز قرآنی اشاره كرد.
captcha