کد خبر: 2596199
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۵

دفاع از معنويت و اخلاق؛ مسئوليت نسل امروز انقلاب

گروه اجتماعی: رئيس تبليغات اسلامی فومن با اشاره به اينكه جنگ دشمن با ما هنوز تمام نشده، گفت: ميدان دفاع همچنان برای ما سخت‌تر از ديروز وجود دارد و دفاع از معنويت و اخلاق از مسئوليت‌های نسل امروز انقلاب است.

حجت‌الاسلام و المسلمين عليرضا ابراهيم‌زاده، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان فومن در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، با بيان اينكه خون شهدا‌ ملت ايران را از نيرنگ دشمنان نجات داد، اظهار كرد: تجليل از نيروهای مسلح، آحاد بسيج عظيم و بی‌پايان مردمی و خانواده‌های معظم شهدا و ايثارگران در هفته دفاع مقدس يك وظيفه بزرگ، لازم و شايسته است، دفاع مقدس، شكوه و عظمت ايمان و اسلام را در جهان پهناور منتشر ساخت و موجب شد ابهت پوشالی دو ابرقدرت شرق و غرب درهم شكسته شود.
وی افزود: هفته دفاع مقدس بازخوانی فداكاری ملتی است كه با دست خالی در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح ايستاد و حاضر نشد حتی يك وجب از خاك ميهنش در دست اجانب باشد و در اين راه تا پای جان ايستادگی كرد، لذا هفته دفاع مقدس برگ زرينی است در تاريخ درخشان مردم غيور ايران كه با رشادت، ايثار و از خود‌گذشتگی و هديه بهترين سرمايه‌های انسانی، آن را رقم زدند و اين قطعه از تاريخ هرگز فراموش نمی‌شود.
رئيس اداره تبليغات اسلامی فومن با بيان اينكه نابودی و به انزوا كشاندن ايران اسلامی هدف جنگ تحميلی 8 ساله بود، تصريح كرد: تمام دشمنان اسلام با همه امكانات به كمك رژيم بعث عراق آمدند تا به اين هدف شوم خود برسند، اما دليرمردان اين مرز و بوم به فرمان امام خمينی(ره) و با تأسی از مكتب سرخ حسينی در مقابل آنها ايستادند و از كيان اسلام و انقلاب جانانه دفاع كردند.
حجت‌الاسلام ابراهيم‌زاده با اشاره به نقش مؤثر روحانيت در دوران دفاع مقدس، ادامه داد: روحانيان يكی از عوامل اصلی پيروزی ما در دوران دفاع مقدس بودند كه با بيان تعاليم اسلام در جبهه‌ها برای رزمندگان اسلام و تشريح نقش جهاد در راه اسلام روحيه بسيجيان و نيروهای نظامی را برای دفاع دو چندان می‌کردند،‌ افتخار روحانيت اين است كه در تمام صحنه‌های دفاع از ارزش‌های دينی پيشگام بوده و در به‌وجود آمدن انقلاب و دفاع از آن در هشت‌‌ سال جنگ تحميلی حضوری ارزشمند و چشمگير داشته است.
اين كارشناس دينی با بيان اينكه همگی در برابر خون شهيدان و ايثار رزمندگان مسئوليم، يادآور شد: همه ما در مقابل پاسداشت از ارزش‌های انقلابی ـ دينی مسئوليم و اگر در اين زمينه كوتاهی كنيم روز حشر در برابر شهدا و امام شهيدان پاسخی نداریم.
حجت‌الاسلام ابراهيم‌زاده با اشاره به اينكه جنگ دشمن با ما هنوز تمام نشده است، اضافه كرد: ميدان دفاع همچنان برای زنان و مردان ما سخت‌تر از ديروز وجود دارد كه ميدان دفاع از معنويت و ارزش‌ها، ميدان عفت، حيا، پاكی اخلاق و فضيلت‌هاست كه بايد در اين ميدان نيز با پشتوانه قرآن كريم و اهل بيت(ع) و فرمانبرداری از فرامين رهبر انقلاب دشمن را زمين‌گير كرد.
captcha