کد خبر: 2596301
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۵

تحصیل 2 هزار طلبه در حوزه‌های علميه كرمان

گروه اجتماعی: مدير حوزه‌های علميه كرمان گفت: در سال جاری بيش از 24 هزار طلبه در سراسر كشور در حوزه‌ها ثبت ‌نام كردند كه از اين تعداد 2 هزار نفر متعلق به این استان است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجت‌الاسلام حسين الله‌وردی، مدير حوزه‌های علميه استان كرمان روز شنبه، 6 مهرماه در سفر به شهرستان بم در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: در سال جاری بيش از 24 هزار طلبه در سراسر كشور در حوزه‌ها ثبت ‌نام كردند كه از اين تعداد 2 هزار نفر متعلق به استان كرمان است.
وی از فعاليت پنج مدرسه علميه بانوان در منطقه شرق استان كرمان خبر داد و افزود: رابطه بين دين و توفيق همانند رابطه جسم و سايه است و روحانيت سعی دارند، اين پيام را به مردم برسانند كه اگر دين داشته باشيم همه چيز به‌دست می‌آيد.
مدير حوزه‌های علميه استان كرمان با بيان اينكه سلامت خانواده‌ها با دينداری تضمين می‌شود، تصريح كرد: طلاب پيام‌آوران دين هستند و اينكه فعاليت‌شان ارزشمند و قابل ستايش است به آنها انگيزه و توان می‌دهد.
حجت‌الاسلام الله‌وردی گفت: امروز حوزه‌های علميه ما دارای درجات و مراتب خوبی هستند و طلاب به‌عنوان سربازان امام زمان(عج) با فراگيری علوم حوزوی برای مبارزه با جنگ نرم آماده می‌شوند.
وی تصريح كرد: در حوزه‌های علميه بانوان نخستين گروه هدف، خود طلاب هستند كه به خوبی دين را بياموزند و در مراحل بعد احكام آن را به اطرافيان آموزش دهند.
مدير حوزه‌های علميه استان كرمان با اشاره به اينكه حوزه‌های علميه استان كرمان بعد از استان تهران بيشترين ميزان جذب طلبه را دارند، گفت: در سال جاری بيش از 24 هزار طلبه در سراسر كشور در حوزه‌ها ثبت‌نام كردند كه از اين تعداد 2 هزار نفر متعلق به استان كرمان است.
حجت‌الاسلام الله‌وردی اظهار كرد: نقش حوزه‌های علميه در تربيت جوانان علاقه‌مند به كسب علوم و معارف دينی يك نقش و جايگاه والا بوده و جوانان بايد با راه‌يابی در حوزه‌های علميه سطح اطلاعات و معلومات خود را افزايش دهند.
وی با بيان اينكه علم نوری است كه خداوند در قلب هر فردی وارد می‌كند، بیان كرد: كسب علوم دينی در انتشار اين نور مؤثر است و زمينه كسب علم به دست انسان‌ها فراهم می‌شود و انسان‌ها بايد خود را برای كسب هر‌چه بيشتر علم آماده كنند.
حجت‌الاسلام الله‌وردی از تحصيل طلاب در حوزه‌های علميه به‌عنوان بالاترين عبادت ياد كرد و يادآور شد تحصيل طلاب در حوزه‌های علميه از بالاترين افتخارات است و طلاب بايد قدر خود را بدانند و با نظم دادن به كارهايشان از همين ابتدای آغاز سال تحصيلی دارای برنامه منظم باشند.
captcha