کد خبر: 2596737
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۲

دوره تربيت مدرس قرآن در نيشابور برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به‌همت مؤسسه حكمت‌آموزان نيشابور، دوره تربيت مدرس قرآن در تمامی رشته‌ها ويژه بانوان و آقايان در سطح اين شهرستان برگزار می‌شود.

محمد عمارلو، مديرمسئول مؤسسه قرآن و عترت حكمت‌آموزان نيشابور در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره آموزشی، گفت: به‌همت مؤسسه حكمت‌آموزان نيشابور، دوره تربيت مدرس قرآن در تمامی رشته‌ها ويژه بانوان و آقايان در سطح اين شهرستان برگزار می‌شود و ثبت نام برای شركت در اين دوره‌های آموزشی از اول مهرماه آغاز شده و تا بيستم ماه جاری ادامه دارد.
وی اظهار كرد: اين دوره‌های تخصصی برای اولين بار در اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود و كلاس‌های آن طی چهار مرحله و در كل به‌مدت دوسال به صورت مستمر برگزار می‌شود.
عمارلو با بيان اين كه اين دوره با همكاری ديگر مراكز و مؤسسات قرآنی در سطح شهرستان برگزار می‌شود، عنوان كرد: از جمله شرايط شركت در اين دوره‌های آموزشی اين است كه علاقه‌مندان به شركت در دوره‌ها بايد حداقل مدرك تحصيلی ديپلم داشته باشند و پس از شركت در دوره نيز بايد حداقل 64 واحد درسی را بگذرانند.
وی بيان كرد: كلاس‌های آموزشی اين دوره، 25 مهرماه جاری آغاز می‌شود و همچنين از علاقه‌مندان به شركت در اين دوره‌ها آزمون سطح‌بندی در روز جمعه 19 مهرماه جاری به‌عمل می‌آيد.
مديرمسئول مؤسسه قرآن و عترت حكمت‌آموزان نيشابور تصريح كرد: آزمون سطح‌بندی شركت‌كنندگان به دو صورت كتبی و شفاهی برگزار می‌شود و پس از برگزاری دوره‌، كلاس‌های آموزشی به‌مدت چهار روز در هفته برگزار می‌شود.
وی خاطرنشان كرد: از اساتيد برتر شهرستان به‌منظور برگزاری اين دوره‌های آموزشی دعوت به‌عمل آمده است و برپايی كارگاه‌های عملی، آموزش روانشناسی و ارائه مشاوره در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد.
captcha