به گزارش خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، ابوالفضل هاشمی، رئيس آموزش و پرورش ناحيه يك اراك، 8 مهرماه در مراسم افتتاحيه سالن چندمنظوره ولايت دبيرستان امام حسن عسگري(ع) داوودآباد به آيه 23 سوره مباركه الأحزاب كه ميفرمايد؛ «مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا؛ از ميان مؤمنان مردانىاند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در [همين] انتظارند و [هرگز عقيده خود را] تبديل نكردند»، از خیّران به عنوان مؤمنانی ياد كرد كه با خدا پيمان بستهاند و به عهد خود وفا ميكنند.
وي تصريح كرد: خيران كسانی هستند كه راه ميانبر را برای رسيدن به قرب الهی انتخاب ميكنند و بدين طريق عبادت و بندگی خدا را انجام میدهند.
هاشمي اضافه كرد: در سطح ناحيه يك اراك تعداد 45 مدرسه خيّرساز وجود دارد كه بيش از 7 هزار دانشآموز در آنها مشغول به تحصيل هستند.
اين مقام مسئول در پايان از خیّر شهر داوودآباد كه در اقدام به ساخت سالن چند منظوره دبيرستان امام حسن عسكری(ع)كرده است تقدير و تشكر كرد.
يادآور ميشود، سالن جند منظور ولايت به همت محسن داوودآبادی از خيران شهر داودآباد و با حمايتهای امام جمعه اين شهر طی 6 ماه به بهره برداری رسيد.