کد خبر: 2598074
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۱

آموزش 386 هزار فرهنگی و آموزش و پرورشی در مدرسه مجازی قرآن مؤسسه ترويج

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مديرمؤسسه ترويج فرهنگ قرآنی با اشاره به اجرای برنامه مدرسه مجازی قرآن در پايگاه اطلاع‌رسانی اين مؤسسه، اظهار كرد: اين برنامه تا كنون توانسته است 386 هزار فرهنگی و آموزش و پرورشی را تحت پوشش قرار دهد.

حجت‌الاسلام محمد موحدی‌نژاد، مديرمؤسسه ترويج فرهنگ قرآنی در مراسم افتتاحيه بيست‌ و دومين دوره مسابقات «درس‌هايی از قرآن» كه امروز، سه‌شنبه، 9 مهرماه برگزار شد، به ارائه گزارشی از عملكرد فعاليت مؤسسه ترويج فرهنگ قرآنی در سال گذشته پرداخت و گفت: هر چيزی در زندگی مسلمانان بخواهد دوام پيدا كند، بايد با محور قرآن باشد و از اين كتاب الهی تنها برای تلاوت، ثواب، ترجمه و تفسير استفاده نشود، در واقع بايد تلاش كرد كه آيات الهی در همه ابعاد زندگی فرد خود را نشان دهد.
وی در ادامه بيان كرد: به عايشه گفتند، پيامبر(ص) را توصيف كن، گفت؛ پيامبر(ص) اخلاقش قرآن بود. هر جا قرآن، ‌محور شود، آن كار قوام پيدا كرده و جاودانه و ماندگار می‌شود كه نمونه اين امر برنامه درس‌هايی از قرآن است.
موحدی‌نژاد افزود: درس‌هايی از قرآن به‌زودی وارد سی و چهارمين سال فعاليت‌ بدون وقفه‌ خود می‌شود و فعاليت‌ مسابقات درس‌های از قرآن نيز كه از سال 71 آغاز شده است و در سال جاری وارد بيست و دومين دوره خود می‌شود.
مديرمؤسسه ترويج فرهنگ قرآنی در رابطه با نحوه بيان حجت‌الاسلام قرائتی بيان كرد: حجت‌الاسلام قرائتی به‌صورت كددار به بيان مطالب می‌پردازد و باصطلاح امروزی كمتر آب در مطالب می‌ريزد.
وی در ادامه اظهار كرد: بايد كاری كرد تا قرآن جزء گوشت، پوست و خون نسل جوان شود، زيرا اين نسل، نسل آينده‌ساز كشور است و زمانی كه اين اتفاق ميسر شود، همه چيز قوام خواهد يافت.
وی تصريح كرد: در بيستمين دوره مسابقات درس‌هايی از قرآن، قريب به سه ميليون دانش‌آموز راهنمايی و متوسطه تحت پوشش اين مسابقات قرار گرفتند و در بيست و يكمين دوره اين مسابقات با توجه به اينكه ورودی مقطع اول راهنمايی نداشتيم، اين تعداد به دو ميليون و 750 نفر رسيده است و در حال حاضر می‌توان گفت قريب 50 درصد دانش‌آموزان مقاطع راهنمايی و متوسطه تحت پوشش اين مسابقات هستند.
موحدی‌نژاد در ادامه با اشاره به فعاليت‌های انجام شده در حوزه برنامه درس‌هايی از قرآن گفت: برگزاری برنامه خلاصه‌نويسی اين برنامه در ماه رمضان، برگزاری مسابقه پيامكی به صورت هفتگی با 15 هزار نفر شركت‌كننده، برگزاری مسابقه اينترنتی با شركت 10 هزار علاقه‌مند در هفته و اهدای 4 كمك هزينه سفر به عتبات، 65 كمك هزينه سفر به مشهد، 140 مورد كارت هديه و 3 هزار و 600 تقديرنامه از جمله فعاليت‌های اين مؤسسه هستند.
وی در ادامه با اشاره به اجرای برنامه مدرسه مجازی قرآن در پايگاه اطلاع‌رسانی اين مؤسسه، اظهار كرد: اين برنامه تا كنون توانسته است 386 هزار فرهنگی و آموزش و پرورشی را تحت پوشش قرار دهد.
مديرمسئول مؤسسه ترويج فرهنگ قرآنی بيان كرد: در سال جاری توانسته‌ايم در 8 استان همچون فارس، اصفهان، مشهد و تبريز برای مروجان برنامه درس‌هايی از قرآن كارگروه و از مدارس و كلاس‌های 18 استان بازديد كنيم و ميزان استقبال مخاطبان را از اين برنامه بسنجيم.
موحدی‌نژاد در پايان خاطرنشان كرد: در كشور 12 ميليون دانش‌آموز وجود دارد و از اين تعداد 6 ميليون در مقطع راهنمايی و متوسطه تحصيل می‌كنند و اين مؤسسه توانسته قريب به 3 ميليون دانش‌آموز مقطع راهنمايی و دبيرستان را با برنامه‌های پيامكی، اينترنتی و ... تحت پوشش قرار دهد.
captcha