کد خبر: 2598159
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۳

دسترسی آسان به كتاب و محصولات فرهنگی؛ زمینه‌ساز رشد و تعالی جامعه

گروه اجتماعی: امام جمعه‌ خسروشهر كاهش قيمت كتاب را زمينه‌ساز افزايش سطح مطالعه در جامعه دانست و فراهم آوردن زمينه دسترسی آسان به كتاب و محصولات فرهنگی را موجب رشد و تعالی جامعه عنوان كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌‌الاسلام صمد ناصری، امام جمعه خسروشهر شامگاه گذشته، 9 مهرماه در بازديد از يازدهمين نمايشگاه بين المللی كتاب تبريز، اظهار كرد: حضور ناشران برگزيده داخلی و خارجی، استقبال مطلوب مخاطبان از رده‌های سنی مختلف و ارائه‌ تازه‌های نشر موجب رونق نمايشگاه كتاب تبريز شده است.
وی تأكيد كرد: سرمايه‌گذاری بهينه، مطلوب و هدفمند در حوزه كتاب و كتابخوانی به طور يقين نتايج مفيدی به دنبال دارد كه ماحصل آن ارتقا آگاهی افراد است.
امام جمعه‌ خسروشهر برگزاری نمايشگاه كتاب با گستره‌ بين‌المللی و فراهم آوردن زمينه دسترسی آسان به كتاب و محصولات فرهنگی را موجب رشد و تعالی جامعه عنوان و تأكيد كرد: نمايشگاه كتاب بايد بتواند نويسندگان را تشويق كرده و انگيزه بخشد تا توليد كتاب سيری صعودی داشته و به تبع آن فرهنگ مطالعه نيز ترويج يابد.
captcha