روحالله ردايی، مديركل بهزيستی مازندران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری با اشاره به برگزاری جشنواره قرآن و عترت ادارهكل بهزيستی استان مازندران، گفت: در بخش كاركنان در رشته قرائت بالای 16 سال حسين خيری در رشته ترتيل محمد كوزهگر، در رشته اذان، سيدجواد عابدی و در زير 16 سال علیرضا اسلامپور در رشته محمد يوسفزاده رتبه اول اين دوره از مسابقات را به خود اختصاص دادند.
وی افزود: در بخش كاركنان خواهر، در رشته تحقيق فاطمه زهرا رحيمیزاده، ترتيل محبوبه زارع و حفظ 20 جزء نيز محبوبه زارع رتبه نخست اين مسابقات را كسب كردند.
ردايی تصريح كرد: در بخش معلولان جسمی حركتی در رشته قرائت تحقيق، ربابه محمدزاده، در رشته ترتيل سيداشرف اميريف در رشته قرائت تحقيق سيد علیاكبر حسينی و زير 16 سال اميرمسعود جانلو، در رشته اذان بالای 16 سال محمد زواری اميری در بخش روشندل در رشته اذان زير 16 سال علیرضا يعقوبی و علیرضا سان بهصورت مشترك و در سنين بالای 16 سال در رشته تحقيق سينا يحيی، در رشته ترتيل سيدموسی حسينی و در رشته اذان سينا يحيی، حفظ 5 جزء ابوالحسن پهلوان، در رشته حفظ 20جزء محمد واحديان موفق به مرحله كشوری شدند.
وی افزود: در بخش خواهران روشندلان بالای 16 سال در بخش قرائت تحقيق معصومه رهنما، در رشته ترتيل فاطمه مهدوی، در رشته حفظ 10 جزء زهرا خدادای و در رشته 20 جزء امكلثوم بابايی در بخش زنان سرپرست خانوار در رشته ترتيل فاطمهزهرا اعلمی و در بخش مربيان مهد كودك در رشته ترتيل فاطمه طالبی، در رشته قرائت تحقيق سيدسكينه حسينی و در بخش شبهه خانواده در رشته اذان مهدی معيل به مرحله كشوری راه يافتند.