کد خبر: 2607383
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹

لزوم بهره‌گيری از ظرفيت‌های فرهنگی جهت زنده نگهداشتن واقعه غدير

گروه اجتماعی: امام جمعه شبستر با اشاره به هجمه‌های دشمنان اسلام و شيعه و تلاش آنها برای تضعيف جايگاه غدير، اظهار كرد: بايد از همه ظرفيت‌های فرهنگی موجود برای زنده نگهداشتن واقعه غدير استفاده كنيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌الاسلام محمدزاده، امام جمعه شبستر شامگاه گذشته، 30 مهرماه در جلسه ستاد غدير خم اين شهرستان با اشاره به اهميت و فلسفه عيد غدير به عنوان عيد الله اكبر در روايات و آموزهای اسلامی گفت: عيد غدير‌خم افضل اعياد است و بزرگان و علمای دين اسلام همواره بر اهميت و منزلت اين عيد بزرگ تأكيد داشتند.
حجت‌الاسلام محمدزاده افزود: امروز گسترش فرهنگ غدير يك وظيفه همگانی است و تمام مردم و مسئولان بايد نسبت به اين امر اهتمام ورزند.
وی خاطرنشان كرد: با توجه به هجمه‌های دشمنان اسلام و شيعه و تلاش آنها برای تضعيف جايگاه غدير، بايد از همه ظرفيت‌های فرهنگی موجود برای زنده نگه داشتن واقعه غدير استفاده كنيم.
حجت‌الاسلام محمدزاده بر تقويت فرهنگ دينی در شهرها و روستاهای شهرستان شبستر تأكيد كرد و ادامه داد: حوزه فرهنگ، حوزه پرتلاطم و پر فراز و نشيبی است كه بايد در اين عرصه با تدبير و بصيرت به مديريت پرداخت و از نظرات كارشناسان و افراد خبره سود جست.
captcha