کد خبر: 2607630
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸

شناخت ناكافی نسبت به واقعه غدير مسبب مشكلات جامعه مسلمانان است

گروه اجتماعی: مسبب همه انحرافات و بدبختی‌های موجود در جامعه مسلمانان از بی‌تفاوتی به واقعه غديرخم و عدم شناخت كافی نسبت به آن است؛ لذا ضرورت دارد در راستاي تبيين هرچه بيشتر فرهنگ غدير در جامعه اهتمام شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، حجت‌الاسلام حقيان، امام جمعه شازند، اول آبان‌ماه در مراسم جشن بزرگ عيد غديرخم در حسينيه امام‌خمينی(ره) سپاه روح‌الله استان مركزی برگزار شد، با اشاره به فرمايش امام صادق(ع) كه فرمودند؛ «عيد غديرخم در آسمان‌ها مشهورتر از زمين است»، گفت: عيد سعيد غدير خم بزرگ‌ترين عيد بشريت است.
وی اظهار كرد: غدير عيد ولايت، رهبری، انسانيت، اكمال دين و اتمام نعمت الهی است و از اعياد بزرگ اسلامی به شمار می‌رود و مختص شيعه نيست.
حجت‌الاسلام حقيان اضافه كرد: مسئله مهم ديگری كه بايد امروز در باب مسئله غدير خم و ولايت مدنظر قرار گيرد اين است كه ايادی استكبار به جهت ترس از قدرت اسلام نهايت تلاش خود را برای ايجاد تفرقه در بين مسلمانان و حذف واقعه غدير به‌كار می‌برند؛ لذا وظيفه همه مسلمانان جهان است كه با هوشياری كامل توطئه‌های خطرناك آن‌ها را خنثی كنند.
وي يادآور شد: مسبب همه انحرافات و بدبختی‌های موجود در جامعه مسلمانان از بی‌تفاوتی به واقعه غديرخم عدم شناخت كافی نسبت به آن است.
امام جمعه شازند در پايان، خاطرنشان كرد: اشاعه فرهنگ ولايی و واقعه عظيم غدير از وظايف مسلمانان محسوب می‌شود؛ ليكن ضرورت دارد در راستای تبيين هرچه بيشتر فرهنگ غدير در جامعه اهتمام شود.
captcha