کد خبر: 2607704
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۹

عمل به دستورات قرآن، مدار چرخش حكومت اسلامی باشد

گروه احتماعی: مديركل بنياد حفظ آثار و نشر هشت سال دفاع مقدس خراسان جنوبی گفت: قرآن، مدار چرخش حكومت اسلامی و مبنا و اصول نظام حكومتی ماست كه ‌آن را بايد در تمام مراحل زندگی خود سرلوحه قرار دهيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، حسن مجنونی، مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس امروز، يكم‌ آبان‌ماه در مراسم تجليل از برگزيدگان مسابقات قرآنی خانواده‌های نيروهای مسلح خراسان جنوبی گفت: يكی از ارزشمندترين هدايای اسلام و قرآن كتاب الهی است كه از جايگاه ويژه‌ای برخوردار است.
وی با اشاره به اينكه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس قرآن را معيار خود قرار دادند و در خط مقدم از آن به‌عنوان يك قوت قلب استفاده می‌كردند، اظهار كرد: دليل اصلی پيروزی ما در جنگ قوتی بود كه به پشتوانه قرآن به‌دست آورديم.
مجنونی با اشاره به اينكه جايگاه قرآن در هشت سال دفاع مقدس دو منظر داشته، عنوان كرد: يكی منظر ظاهری و معنوی قرآن و ديگری منظر مفهومی آن بوده است به اين معنی كه علاوه بر تلاوت قرآن به آن نيز عمل می‌كردند.
وی با بيان اينكه رزمندگان اسلام در بحث عبادی به قرآن تمسك داشتند، يادآور شد‌: قرآن سرچشمه هدايت انسانهاست و اين سرچشمه بايد به‌ويژه ‌بين بسيجيان و نيروهای مسلح جريان داشته باشد.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر هشت سال دفاع مقدس خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: قرآن، مدار چرخش حكومت اسلامی و مبنا و اصول نظام حكومتی ماست كه آن را بايد در تمام مراحل زندگی خود سرلوحه قرار دهيم.
captcha