به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، حجتالاسلام سيدرضی موسوی شكوری، امام جمعه خوی امروز، سوم آبانماه در خطبههای اين هفته نماز جمعه خوی با توصيه مردم به رعايت تقوا و تبريك روز خانواده و تكريم بازنشستگان، نزول آيه تطهير در شأن اهل بيت(ع) و مباهله رسول خدا(ص) با نصارا در ادامه موضوع تكريم خانواده را مورد بررسی قرار داد و با استناد به روايات اظهار كرد: از نظر اسلام ازدواج و تشكيل خانواده سنت تغيير ناپذير الهی ،محبوبترين بنيان در اسلام ،دارای نقش محوری در حراست از دين و عامل ايجاد مودت و رحمت است.
وی با اشاره به جنايات 31 ماهه گروه های تروريستی تكفيری مورد حمايت استكبار جهانی و ارتجاع منطقه در كشور سوريه افزود: موفقيت های اخير حاكمان سوريه در ميدان های نظامی سياسی و ديپلماتيك و بروز اختلافات شديد در ميان تروريست های تكفيری آنان را با بحران جدی مواجه ساخته است به طوری كه حضور در ژنو 2 با مشكلات جدی مواجه شده؛ لذا بايد گفت استكبار و ارتجاع در سوريه شكست خورده اند.
حجت الاسلام شكوری با اشاره به انفجارات و ترورهای روزمره اخير كشور عراق تصريح كرد: آمريكا، اسرائيل، عربستان، القاعده و حزب منحله بعثی عراق جهت ساقط كردن دولت شيعی نوری مالكی دست به هر جنايتی می زنند و اخيرا تلاش می كنند مردم شهرهای سنی نشين را وادار به تظاهرات عليه دولت كنند.
عضو شورای حوزه علميه آذربايجان غربی در ادامه با تبريك روز بسيج دانش آموزی و تسليت سالگرد شهادت شهيد فهميده خاطرنشان كرد: اگر تاريخ سياسی ايران و انقلاب اسلامی را مورد بررسی قرار بدهيم خواهيم ديد در تمامی صحنه ها دانش آموزان بـه ویـژه در صـحـنـه هـای تمامی تظاهرات و راهپيمايی های قبل و بعد از انقلاب اسلامی، گراميداشت تمامی مناسبت های ملی، دينی و انقلابی، حضور در جبهه های جنگ در دوران دفاع مقدس، درخشش در المپيادهای علمی و ساير مسابقات بين المللی نقش آفـریـن بـوده انـد.