کد خبر: 2609882
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴

تعاليم دينی، فراهم كردن زمينه ازدواج جوانان را بر همه افراد واجب ساخته است

گروه اجتماعی: سرپرست تبليغات اسلامی بستک گفت: مسئله ازدواج و تشكيل خانواده، از نگاه دين مبين اسلام، فوق‌العاده حائز اهميت است، تا جايی كه در تعاليم دينی، فراهم كردن زمينه ازدواج جوانان بر دولت اسلامی و همه افراد جامعه واجب شمرده شده است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، نمايندگی بستك، حجت‌الاسلام احمد فرامرزی، سرپرست تبليغات اسلامی بستك صبح امروز، هفتم آبا‌ن‌ماه در نشست بررسی آسيب‌های اجتماعی و ارائه راهكار مناسب ازدواج، اظهار كرد: ازدواج سفارش مؤكد دين اسلام است زيرا آسيب‌پذيری افراد در برابر مفاسد را كاهش می‌دهد و مانع بسياری از ناهنجاری‌های جامعه می‌شود.
وی بيان كرد: مسئله ازدواج و تشكيل خانواده، از نگاه دين مبين اسلام، فوق‌العاده حائز اهميت است تا جايی كه در تعاليم دينی، فراهم كردن زمينه ازدواج جوانان بر دولت اسلامی و همه افراد جامعه واجب شمرده شده است.
سرپرست تبليغات اسلامی بستک با اشاره به اين سخن پيامبر اسلام(ص) مبنی براينكه «من تزوج فقد احرز نصف دينه فليتق الله فی النصف الباقی؛ كسی كه ازدواج می‌كند، نيمی از دين خود را محفوظ داشته، پس بايد مراقب نيم ديگر باشد»، گفت: خانواده كانون محبت، عاطفه و لطفی است كه با ازدواج پی‌ريزی می‌شود و اين كانون از محبوب‌ترين كانون‌ها نزد خداوند است كه هرگز بنايی با اين جايگاه ويژه و رفيع بنا نشده است.
فرامرزی تصريح كرد: اساسی‌ترين هدف اسلام از ازدواج، تشكيل خانواده است و با تعيين اين هدف، به مسلمانان اين پيام را تفهيم می‌كند كه تمام علل و چراهای ازدواج مانند پاسخ به نياز‌های روحی، روانی، شناختی و جسمی و حفظ نوع بشر و توليد نسل سالم و پاك بايد در چارچوبی تعريف شده و در قالب كانونی به نام خانواده تأمين و فراهم شود.
captcha