کد خبر: 2609922
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵

واگذاری 56 هكتار از اراضی ملی به اوقاف جهت توسعه امامزادگان مازندران

گروه اجتماعی: معاون حقوقی و امور مجلس اداره‌كل اوقاف استان مازندران از واگذاری 56 هكتار از اراضی ملی و جنگلی به امامزادگان و بقاع متبركه خبر داد.

مجتبی باقرزاده، معاون حقوقی و امور مجلس اداره‌كل اوقاف استان مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه با اشاره به همكاری‌های بسيار خوب بين اداره‌كل اوقاف و امور خيريه استان مازندران و منابع طبيعی غرب مازندران، گفت: اين همكاری در راستای برقراری تفاهم‌نامه بين سازمان اوقاف و امور خيريه و اداره‌كل منابع طبيعی غرب استان مازندران انجام می‌شود.
معاون حقوقی و امور مجلس اداره‌كل اوقاف استان مازندران از واگذاری 56 هكتار از اراضی ملی و جنگلی به امامزادگان و بقاع متبركه خبر داد و اظهارکرد: واگذاری اين متراژ از اراضی ملی برای توسعه امامزادگان از سوی منابع طبيعی غرب مازندران صورت گرفت.
باقرزاده تصريح كرد: 56 بقعه و امامزاده استان مازندران از دريافت اراضی ملی برای توسعه برخوردار شدند.
وی با اشاره به اينكه شهرستان‌های نور، نوشهر، تنكابن و رامسر در طرح تفاهم نامه بين اوقاف و منابع طبيعی غرب مازندران برخوردار شدند، افزود: در آينده به دنبال تعيين و تكليف بيشتر امامزادگان و بقاع متبركه استان مازندران هستيم.
captcha