کد خبر: 2610257
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰

همايش ملی «هجوم خاموش» در لرستان آغاز به‌كار كرد

گروه اجتماعی: چهارمين همايش ملی «هجوم خاموش» صبح امروز چهارشنبه، هشتم آبان‌ماه به‌همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان در دانشگاه آزاد خرم‌آباد آغاز به‌كار كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، چهارمين همايش هجوم خاموش به‌صورت ملی از صبح امروز چهارشنبه، هشتم آبان‌ماه به‌همت جهاد دانشگاهی واحد لرستان و با همكاری استانداری، فرماندهی انتظامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه‌های آزاد، لرستان، پيام نور و علوم پزشكی، بهزيستی، بسيج دانشجويی و امور بانوان استانداری لرستان در محل سالن همايش‌های دانشكده فنی ـ مهندسی دانشگاه ازاد اسلامی واحد خرم‌آباد آغاز به كار كرد.
در اين همايش ملي، سردار محمد قنبري، فرمانده انتظامي لرستان گفت: اگر بخواهم تعريفی از هجوم خاموش داشته باشم، بايد گفت دشمن به شيوه‌ای بر جامعه‌ی ما احاطه پيدا كرده كه ناهنجاری را هنجار جلوه می‌دهد و هجوم خاموش اين نوع تفكر و بينش را در جامعه به وجود آورده كه بايد عميقا به آن بپرازيم و مشكل شناسی كنيم.
وي با بيان اينكه اگر از ديدگاه پليسی بخواهم در اين زمينه صحبت كنم، صورت مساله را پاك می‌كنيم و به صورت ريشه‌ای اين موضوع را حل نمی‌كنيم كه دوباره اتفاق نيافتد، تاكيد كرد: از معلومات به‌صورت كاربردی استفاده نمی‌شود و بايد از اين گونه همايش‌ها در صحنه‌ی عمل استفاده كنيم.
فرمانده‌ انتظامی لرستان، با بيان اينكه دست ما به سوی جامعه‌ی علمی دراز است، خاطر نشان كرد: در زمينه‌ هجوم خاموش 30 پروژه‌ی علمی ـ كاربردی را در استان انجام می‌دهيم و از اين گونه كارها استقبال می‌كنيم، چون به كمك ما می‌آيند.
وی با تاكيد بر اين كه بايد از اين همايش‌ها استفاده كنيم و جامعه را به سمت اصلاح پيش ببريم، افزود: اگر به صورت كاربردی و اصولی آسيب‌ها را درمان كنيم و راه حل داشته باشيم، به نتيجه می‌رسيم، بايد آسيب‌ها ريشه‌يابی شوند تا ريشه‌ای درمان كنيم
از جمله برنامه‌های اين همايش علمی می‌توان به سخنرانی امين رحيمی‌كيا، رئيس جهاد دانشگاهی لرستان، سخنرانی حجت‌الاسلام قاسم متقی‌نيا، رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آ‌باد، سردار قنبری، فرمانده نيروی انتظامی لرستان، سخنرانی علمی جعفر رحمانی، عضو هيئت علمی جامعة‌المصطفی(ص) اشاره كرد.
براساس اين گزارش، با فراخوان اين همايش ملی 493 مقاله از استان‌های كشور به دبيرخانه همايش واقع در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان ارسال شد كه از بين آنها 31 مقاله در بخش پوستر و 12 مقاله نيز در بخش سخنرانی برگزيده شدند.
از جمله محورهای اين همايش ملی می‌توان به اخلاق و آسيب‌های اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و پيشگيری از آسيب‌های اجتماعی، امنيت فرهنگی و آسيب‌های اجتماعی، تأثيرات رعايت پيوست‌نگاری فرهنگی در كاهش آسيب‌های اجتماعی، تحليل تأثيرات شبكه‌های اجتماعی در بروز و پيشگيری از آسيب‌های اجتماعی، جنگ نرم و آسيب‌های اجتماعی، جهانی شدن و آسيب‌های اجتماعی، ظرفيت‌سازی فرهنگی و آسيب‌های اجتماعی، فضای مجازی و آسيب‌های اجتماعی آن، مصرف كالا و خدمات فرهنگی در پيشگيری از آسيب‌های اجتماعی، مهندسی فرهنگی و آسيب‌های اجتماعی، نقش سرمايه اجتماعی در كاهش آسيب‌های اجتماعی، نقش آموزه‌های دينی در كنترل و پيشگيری از آسيب‌های اجتماعی اشاره كرد.
در نوبت صبح و عصر اين همايش ملی قرار است، مقالات عليرضا قهرمانی با عنوان مطالعه جامعه‌شناسی نقش مصرف كالاهای فرهنگی بر آسيب‌های، مهدی مهرآذر با عنوان بررسی رابطه ابعاد مهندسی فرهنگی با آسيب‌های اجتماعی در اداره تعاون همدان، عزيزالله آقابابايی با عنوان بررسی نقش هسته‌های مردمی در كاهش آسيب‌های اجتماعی از ديدگاه دانشجويان، اعظم پورخاتون نقش آموزه‌های دين مقدس اسلام در كنترل و پيشگيری از خودكشی، فاطمه سلطان‌محمدی بازخوانی سيره تربيتی امام سجاد(ع) و نقش آن در كنترل و پيشگيری از انحرافات با رويكردی بر آيات و روايات به‌صورت سخنرانی ارائه می‌شود.
همچنين مقالات مهديه رضوانی با عنوان بررسی نقش سرمايه اجتماعی خانواده در كاهش آسيب‌های، مهدی علی‌زاده با عنوان بررسی ارتباط بين سرمايه اجتماعی و پايبندی به هنجارهای اجتماعی، معصومه بشارتی‌پور با عنوان بررسی نقش اعتياد به اينترنت در افسردگی نوجوانان، مريم احمدپور با عنوان اينترنت و هويت فرهنگی كاربران جوان لرستانی، مهناز اميرپور با عنوان فناوری‌های نوين ارتباطی و آسيب اجتماعی، صمد عدلی‌پور با عنوان آسيب‌شناسی دوستی‌های اينترنتی در وبلاگ‌های ايرانی؛ محمود يعقوبی‌دوست، بررسی عوامل مؤثر بر اعتياد اينترنتی نوجوانان و جوانان مناطق شهری از ديگر مقالات بخش سخنرانی است.
از اعضای هيئت علمی همايش ملی هجوم خاموش می‌توان از اساتيدی از جمله امين رحيمی‌كيا، مهدی مظاهری، محمدباقر دانش‌آشتيانی، علی دلاور، علی‌اكبر فرهنگی، سهيلا پرستگاری، اكبر اعتباريان، آذر قلی‌زاده، اسماعيل كاوسی، محمدباقر بابايی طلاتبه، زهرا يوسفی، مهرزاد شاه‌علی، علی رشيدپور و سيدحميد آتش‌پور نام برد.
captcha