به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سیدعباس صالحی، معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد درباره ارزیابی هفته کتاب گفت: زمانی میتوانیم مطمئن باشیم بحث کتاب و کتابخوانی به اعماق اجتماع نفوذ میکند که مجموعههایی که به صورت ثابت امکان مداخله در این بحث را دارند، خود متکفل کتاب و کتابخوانی باشند. با این نگاه امسال برای نخستین بار به صورت گسترده مشارکت بیشتر نهادها، سازمانها و مؤسساتی که امکان ورود به این بحث را داشتند، فراهم شد.
وی با تأکید بر اینکه وزارت ارشاد در این حوزه وظایف و مسئولیتهای متعددی دارد، تصریح کرد: اما به عنوان یک وزارتخانه و یک سازمان هم امکانات و هم مخاطبان محدودی دارد و درگیر کردن وزارتخانه های بیشتر با جامعه مخاطب بیشتر موجب میشود که این درگیری تنها در هفته کتاب متوقف کند و این سازمانها و نهادها با حساس شدن در حوزه کتاب در کل سال بتوانند در این حوزه فعالیت کنند.
صالحی همچنین در رابطه با سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه بهرهمندی از ابزارهای به روز برای ترویج کتاب و کتابخوانی گفت: طبیعتاً حاملهای جدید کتاب، امروزه بسیار مطرحاند، هدف ما زمانی که از کتاب اسم میبریم تنها حامل کاغذی آن نیست با وجود اینکه حامل کاغذی همواره یکی از جدیترین و مؤثرترین حاملها بوده و خواهد بود، اما حاملهای جدید نیز میتواند این نقش را داشته باشد. از این رو امسال یکی از محورهای مهم سیاستگذاری در هفته کتاب به حاملهای نوین ارتباطی اختصاص یافته است.
معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد حضور حاملهای الکترونیک در حوزه کتاب را مثبت ارزیابی کرد و گفت: نه تنها ورود رسانههای الکترونیک به حوزه کتاب و کتابخوانی مخرب نخواهد بود، بلکه فرصتی است که دسترسیهای کتاب را راحتتر و ارزانتر میکند و امکان ارتقای علمی از طریق تکنولوژیهای ارتباطی را فراهم میکند. در واقع این مسئله فرصتهای جدیدی را به دلایل ویژگیهای خاص خود پدید میآورند؛ این نگاه همواره مورد توجه هفته کتاب بوده است.