محسن جاهد، تهیهکننده سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره تجربه خود از تولید فیلم قرآنی «ناسپاس» چنین گفت: در این فیلم قرآنی نزدیک به 60 درصد سرمایه گذاری کار با من بود و 40 درصد دیگر آن را شبکه سحر تقبل کرد، اما برخوردی که با من در زمان ساخت فیلم یا بعد از آن شد، دیگر انگیزهای برای کار کردن مجدد در این حوزه باقی نگذاشته است، درصورتی که انگیزه بسیار بالایی برای ساخت فیلم در این حوزه داشتم.
وی افزود: اینکه میگویم برخورد نامناسب، منظورم این نیست پولی که برای این کار سرمایه گذاری کردم را به من برگردانند، چون من آن کار را برای دل خودم انجام دادم، ولی توقع داشتم که برای تولید کار بعدی که آن هم اثری در حوزه تاریخ اسلام بود مورد حمایت قرار گیرم. نام آن فیلم «سوده» بود که داستانش درباره زنی به نام سوده است که در صدر اسلام بود و بعد از شهادت حضرت علی (ع) پرچم شیعه را بلند کرد و به شهادت نیز رسید.
این تهیهکننده ادامه داد: برای ساخت این کار با فارابی به نتیجه رسیدیم و حتی لوکیش نیز انتخاب کردم، اما وقتی عوامل خود را انتخاب کردیم به ما گفتند که امکان سرمایه گذاری در این فیلم فراهم نیست. توجیهشان نیز نبود پول بود، این وضعیت در شرایطی است که در همان زمان میدیدیم برای کارهای دیگر سرمایه گذاری آنچنانی انجام میشود. این برخورد با فیلمی که درباره صدر اسلام است این سوال را برای من پیش آورد که چگونه چنین چیزی ممکن است؟ آیا این شعارهایی که درباره حمایت از کارهای ارزشی از سوی مسئولان سینمایی سر داده میشود، واقعیت دارد؟
جاهد در پایان خاطرنشان کرد: دلیل این حمایت نکردن به عقیده من نداشتن دغدغه است، والا مگر میشود دلیلی دیگر برای آن تصور کرد، به ویژه اینکه گاهی میبینیم از کارهایی برای تولید حمایت میشود که نه موضوعی ارزشی دارد نه اینکه در آن به واقعهای انقلابی توجه میشود. تمام این سوالات سبب شده که دیگر من انگیزهای برای کار در این حوزه (دینی و قرآنی) نداشته باشم.