کد خبر: 2611306
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۳

بسیجیان باید در تمامی امور سرآمد و الگوی مناسب رفتاری در جامعه باشند

کانون خبرنگاران نبأ/ نیکسا سلطانی: فرمانده بسیح ناحیه مقاومت سپاه شهرستان شاهین‌شهر و میمه گفت: بسیجیان باید در تمامی امور فردی و اجتماعی سرآمد و الگوی مناسب رفتاری در جامعه باشند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سرهنگ پاسدار محمدرضا قربانی، فرمانده بسیج ناحیه مقاومت سپاه شهرستان شاهین‌شهر و میمه، سوم آذرماه به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، هفته ایثار و مقاومت جان بر کفان بی‌ادعا در آئین افتتاحیه دو پایگاه مقاومت بسیج بانوان در شهر گرگاب، عنوان کرد: بسیجیان باید در تمامی امور فرهنگی و اجتماعی سرآمد و الگوی مناسب رفتاری در جامعه باشند.

وی افزود: ما شاهد و ناظر هستیم در هر زمان و مکان، کشور عزیزمان ایران اسلامی با مشکلاتی مواجع شد، با دستان توانمند و بی‌ادعای این عزیزان  که از متن جامعه هستند مشکلات حل و فصل شده است و این چیزی نیست جز الطاف بی‌کران و رحمت واسعه الهی و ائمه اطهار(ع) که همواره بر این انقلاب که با خون هزاران شهید گلگون‌کفن آبیاری شده است سایه افکنده است. جا دارد با نثار درود و صلوات بی‌پایان به این یادگاران هشت سال دفاع مقدس و ایثارگران و خانواده معزز آنان که همچون کوهی استوار در برابر ناملایمتی‌ها و مشکلات و مصائب قدم خم نکردند تشکر و قدردانی کرد.

در این مراسم ضمن حضور پر شکوه مردم غیور و شهیدپرور و بسیجیان، مسئولان محلی علیرضا بصیری، فرماندار شهرستان شاهین‌شهر و میمه، حجت‌الاسلام والمسلمین  احمدی، نماینده ولی فقیه در بسیج سپاه شهرستان، شهردار گرگاب و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر حضور داشتند.

captcha