کد خبر: 2611346
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱
واعظی تأکید کرد:

فیلترینگ هوشمند؛ صرفاً محدودکننده محتوای مجرمانه

گروه فضای مجازی: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیلترینگ هوشمند قادر به تفکیک محتوای مجرمانه از سایر محتواها خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمود واعظی با تأکید بر خواسته دانشگاهیان و خانواده‌ها بر استفاده از مطالب مفید و علمی سایت‌ها همزمان با حفظ صیانت اجتماعی گفت: فیلترینگ فعلی به گونه‌ای است که در صورتی که در سایتی مطالب مجرمانه وجود داشته باشد، بایستی کل سایت مسدود و فیلتر شود و به عبارتی بخش‌های غیر مجرمانه آن قابل استفاده نیست.

وی ادامه داد: به همت نخبگان و جوانان عزیز ایرانی فیلترینگ هوشمند راه‌اندازی خواهد شد و این امر پالایش محتوی را به صورت هدفمند هدایت خواهد کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اجرای این پروژه را یک طرح 10 ماهه عنوان کرد و گفت: فاز اول این طرح یک ماه، فاز دوم سه ماه و فاز سوم 6 ماه طول خواهد کشید و امیدواریم در طی 10 ماه این پروژه اجرایی خواهد شد و نیازهای جامعه علمی و دانشگاهی برای استفاده از مطالب مفید مندرج در فضاهای مجازی برطرف می‌شود.

captcha